گروه سینمایی هنر و تجربه در سال جاری تاکنون ۳ فیلم «تارا»، «درخت خاموش»، «ملوانان تنها به دریا نمیروند» را به اکران درآورده است. گروه جدید سینمایی هنروتجربه که به عنوان زیرمجموعه مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی فعالیت می کند، در سال جاری و تا به امروز ۲۶ آبان ماه، سه فیلم «تارا» به […]
گروه سینمایی هنر و تجربه در سال جاری تاکنون ۳ فیلم «تارا»، «درخت خاموش»، «ملوانان تنها به دریا نمیروند» را به اکران درآورده است.
گروه جدید سینمایی هنروتجربه که به عنوان زیرمجموعه مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی فعالیت می کند، در سال جاری و تا به امروز ۲۶ آبان ماه، سه فیلم «تارا» به کارگردانی کاوه قهرمان، «درخت خاموش» به کارگردانی فایسال سویسال و مستند سینمایی «ملوانان تنها به دریا نمیروند» به کارگردانی الله کرم رضائیزاده را به اکران درآورده است.
طبق اطلاعات سامانه مدیریت فروش و اکران سینما (سمفا) تا زمان تنظیم این خبر، فیلم «تارا» به کارگردانی کاوه قهرمان از تاریخ ۲ شهریور ۱۴۰۱ اکران خود را آغاز کرده است و در ۴۷۳ سانس از ۲۱ سالن، ۳ هزار و ۲۷ بلیت فروخته و به فروشی معادل ۱۰۰ میلیون و ۸۲۴ هزار و ۵۰۰ تومان دست پیدا کرده است.
فیلم «درخت خاموش» به کارگردانی فایسال سویسال نیز اکران خود را ۱۶ شهریور ۱۴۰۱ آغاز کرده است که در ۱۶۹ سانس از ۲۰ سالن، با فروش ۶۲۳ بلیت به فروش ۱۸ میلیون و ۴۹۴ هزار و ۵۰۰ تومان رسیده است.
همچنین مستند «ملوانان تنها به دریا نمیروند» به کارگردانی الله کرم رضائیزاده که از ۱۸ آبان اکران خود را آغاز کرده است، در ۷ سانس از ۵ سالن و فروختن ۵۵ بلیت به فروش ۱ میلیون و ۶۰۵ هزار تومان دست پیدا کرده است.
۵۵۵۵
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.