به گزارش خبرگزاری ماجرانیوز، فیلم کوتاه «آرامگاه» به کارگردانی علی دارایی در ادامه حضورهای جهانی خود، در هشتمین دوره جشنواره فیلم کوتاه رحمت ترکیه حضور دارد و به رقابت میپردازد. جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه رحمت با هدف گرد هم آوردن کارگردانان و تهیهکنندگان در زمینه فیلم کوتاه با متخصصان صنعت و جشنوارههای سینمای ترکیه و […]
به گزارش خبرگزاری ماجرانیوز، فیلم کوتاه «آرامگاه» به کارگردانی علی دارایی در ادامه حضورهای جهانی خود، در هشتمین دوره جشنواره فیلم کوتاه رحمت ترکیه حضور دارد و به رقابت میپردازد.
جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه رحمت با هدف گرد هم آوردن کارگردانان و تهیهکنندگان در زمینه فیلم کوتاه با متخصصان صنعت و جشنوارههای سینمای ترکیه و جهان و حمایت از پروژهها در مرحله تولید برگزار میشود. جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه رحمت به کیهان که برای هشتمین بار در سال ۲۰۲۲ زیر نظر بنیاد هنری فیدان برگزار میشود.
نرگس آبیار در ترکیب داوران این دوره از جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه رحمت حضور دارد.
«آرامگاه» پیش از این، جایزه بهترین فیلم کوتاه از بیست و پنجمین جشنواره مذهب امروز ایتالیا، جایزه بهترین فیلمبرداری جشنواره نهال، جایزه بهترین فیلم، بهترین طراحی صحنه و بهترین طراحی لباس جشنواره استانی قم را در کارنامه دارد. همچنین کاندید بهترین فیلمنامه جشنواره نهال و حضور در جشنواره سایه را نیز تجربه کرده است.
در خلاصه داستان این فیلم کوتاه آمده است: «ریحانه باعث مرگ نوزادش شده است. اکنون در غیاب همسر فراریاش در جستجوی راهی برای خاکسپاری نوزاد است و با مصائبی روبرو میشود ولی … .»
فاطمه صفت زاده، بهادر محمد نژاد، احمد شریفی، علی فرقدانی، سید علی یزدیان، مسعود مشعوف، مجید رنگی، حسن پوریا، صبا عزیزپور، گلناز زجاجی، محمد کریمی، محیا طیبی، ریحانه عباسی، آراد محمدی، سیدپارسا میر، هدیه احمدی و آیه بیگدلی بازیگران «آرامگاه» هستند.
۵۷۲۴۵
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.