اکران فیلم «درخت خاموش» به کارگردانی فایسال سویسال و تهیهکنندگی علی نوری اسکویی تولید مشترک ایران و ترکیه از چهارشنبه هفته آینده، ۱۶ شهریور در گروه هنر و تجربه آغاز خواهد شد. این فیلم که با مشارکت بنیاد سینمایی فارابی، بخش سینمایی شبکه TRT ترکیه و همکاری معاونت سینمایی وزارت فرهنگ ترکیه در کشور ترکیه ساختهشده است […]
اکران فیلم «درخت خاموش» به کارگردانی فایسال سویسال و تهیهکنندگی علی نوری اسکویی تولید مشترک ایران و ترکیه از چهارشنبه هفته آینده، ۱۶ شهریور در گروه هنر و تجربه آغاز خواهد شد.
این فیلم که با مشارکت بنیاد سینمایی فارابی، بخش سینمایی شبکه TRT ترکیه و همکاری معاونت سینمایی وزارت فرهنگ ترکیه در کشور ترکیه ساختهشده است به مدت دو هفته در سینماهای گروه «هنر و تجربه» در تهران و سراسر ایران اکران خواهد شد.
همچنین فیلم سینمایی «درخت خاموش» از دیروز، دوشنبه ۷ شهریور به صورت آنلاین در پلتفرم چینی «CinemaWorld» به نمایش درآمده است. «CinemaWorld» اولین و تنها سرویس فیلم آسیایی است که به بهترین فیلمهای بین المللی اختصاص یافته است. این پلتفرم یک شرکت سرگرمی چند رسانهای است که توسط مدیران ارشد سابق HBO تأسیس شده و دفتر مرکزی آن در سنگاپور قرار دارد.
«درخت خاموش» درباره زندگی نویسندهای به نام حیاتی است که در نگارش داستان جدیدش شدیداً دچار درماندگی شده و همزمان در زندگی خانوادگی دچار مشکلات فراوانی گردیده که او را در مرز جدایی از همسرش قرار داده است، اما کنکاش او در زندگی گذشته پدرش و درخت گردوی خانه پدری او که راز مهمی را در خود دارد، مسیر زندگی حیاتی را دگرگون میکند.
عوامل اصلی فیلم سینمایی «درخت خاموش» عبارتاند از کارگردان: فایسال سویسال، تهیهکننده و مدیر هنری: علی نوری اسکویی، بازیگران: سردار اورچین، سزین آکباش اوغلو، مرت یاووزکان و کوبرا کیپ، تدوین: مصطفی خرقه پوش، صداگذاری: محسن روشن و محمد جواهری زاده، موسیقی: پیام آزادی، مدیر فیلمبرداری: ودات اوزدمیر، طراحی و اصلاح رنگ: هوتن حق شناس، جلوههای ویژه: یاسین الله دادیان، مدیر تولید: پروانه زبانفهم، روابط عمومی: زهرا نجفی.
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.