به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، برنامه رادیویی «سینماگرام» با اجرا و سردبیری میثم کریمی و با هدف مرور اخبار و بررسی و تحلیل وضعیت سینمای ایران جمعه شبها از ساعت ۲۱ تا ۲۳ روانه آنتن رادیو نمایش میشود. این برنامه تحلیلی خبری در سه بخش میز گفتوگو، میز نقد و میز خبر و در نخستین قسمت […]
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، برنامه رادیویی «سینماگرام» با اجرا و سردبیری میثم کریمی و با هدف مرور اخبار و بررسی و تحلیل وضعیت سینمای ایران جمعه شبها از ساعت ۲۱ تا ۲۳ روانه آنتن رادیو نمایش میشود.
این برنامه تحلیلی خبری در سه بخش میز گفتوگو، میز نقد و میز خبر و در نخستین قسمت خود میزبان جمعی از سینماگران، کارشناسان و خبرنگاران فعال در حوزه سینماست.
«سینماگرام» این هفته در بخش میز گفت و گو با موضوع بررسی وضعیت سینمای کودک و نوجوان و راهکار صندوق پروانه، میزبان روحالله سهرابی معاون نظارت بر عرضه و نمایش سازمان سینمایی و مسعود اطیابی تهیهکننده و کارگردان سینما است.
همچنین احسان هوشیارگر مدیر روابطعمومی بنیاد سینمایی فارابی و محمدحسین لواسانی روزنامهنگار و کارشناس سینما نیز در این بخش نظرات و تحلیلهای خود را درباره موضوع ذکر شده ارائه خواهند کرد.
میز نقد اولین قسمت از «سینماگرام» نیز با حضور محسن سوهانی؛ پژوهشگر، فیلمساز و منتقد و میکاییل دیانی؛ فیلمساز و منتقد به نقد و بررسی فیلمهای «غریب» و «دسته دختران» اختصاص دارد.
فاطمه ترکاشوند منتقد و کارشناس سینما نیز در این بخش به صورت حضوری مهمان قسمت اول «سینماگرام» خواهد بود.
همچنین حامد قریب خبرنگار فرهنگ و هنر نیز در میز خبر این هفته «سینماگرام» به مرور آخرین اخبار سینمای ایران میپردازد.
بهنام تاجیک به عنوان دستیار تهیه برنامه رادیویی «سینماگرام» را همراهی خواهد کرد.
۵۷۲۴۵
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.