کاروان «آیینه دارانآفتاب» با همکاری اداره کل هنرهای نمایشی و ستاد برگزاری اربعین سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران صبح امروز شنبه بیست و ششم شهریور برابر با اربعین حسینی پس از اقامه نماز صبح و قرائت زیارت عاشورا فعالیت خود را با حضور کاظم نظری مدیرکل هنرهای نمایشی، علیرضا فاطمیان پور معاون فرهنگی سازمان فرهنگی […]
کاروان «آیینه دارانآفتاب» با همکاری اداره کل هنرهای نمایشی و ستاد برگزاری اربعین سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران صبح امروز شنبه بیست و ششم شهریور برابر با اربعین حسینی پس از اقامه نماز صبح و قرائت زیارت عاشورا فعالیت خود را با حضور کاظم نظری مدیرکل هنرهای نمایشی، علیرضا فاطمیان پور معاون فرهنگی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، اسرافیل فرجاللهی مدیرعامل انجمن هنرهای نمایشی، امیرحسین سمیعی معاون هنری سازمان فرهنگی هنری شهرداری و جمعی از هنرمندان از میدان آیینی امام حسین (ع) آغاز کرد.
پیادهروی جاماندگان حسینی با علمداری هنرمندان آیینی و با اجرای آیین عزاداری «گیل و دیلم» به کارگردانی بهمن صدقحسنی و «شروه خوانی» از میدان امام حسین (ع) به سمت حرم عبدالعظیم حسنی (ع) آغاز شد.
۱۲ گروه نمایشی در بخشهای مختلف شامل تعزیه، نمایشهای خیابانی، آیینهای عاشورایی مناطق مختلف کشور در این مراسم به اجرای برنامه پرداختند.
کاروان هنرهای نمایشی «آیینهداران آفتاب» که با استقبال بسیار گسترده مردم و اجرای روایتگری، نقالی و پردهخوانی به سرپرستی مرشد محسن میرزاعلی درمیدان امام حسین (ع)، آیین «شروهخوانی»، اجرای نمادین کاروان اسرای کربلا، نمایش «اشک و مشک» در فواصل مختلف مسیر میزبان مخاطبان بود.
هنرمندان حاضر در کاروان هنرهای نمایشی «آیینهداران آفتاب» فعالیت خود را از ساعت ۶ صبح آغاز کردند و این اجراها تا اذان ظهر روز اربعین حسینی ادامه داشت.
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.