حمد صابری دبیر انجمن سینماداران درباره اعلام آمادگی سالنهای سینمایی برای حضور در چهل و یکمین جشنواره فیلم فجر گفت: اکثر سینماهایی که در دورههای گذشته جشنواره فیلم فجر حضور داشتند، بعد از انتشار فراخوان آمادگی خود را برای حضور در این دوره از جشنواره اعلام آمادگی کرده و لیست سالنهای سینما به دفتر جشنواره […]
حمد صابری دبیر انجمن سینماداران درباره اعلام آمادگی سالنهای سینمایی برای حضور در چهل و یکمین جشنواره فیلم فجر گفت: اکثر سینماهایی که در دورههای گذشته جشنواره فیلم فجر حضور داشتند، بعد از انتشار فراخوان آمادگی خود را برای حضور در این دوره از جشنواره اعلام آمادگی کرده و لیست سالنهای سینما به دفتر جشنواره ارائه شده است.
وی ادامه داد: به زودی با بررسی سینماهای موردنظر، اسامی از سوی دبیرخانه اعلام میشود. البته این را هم باید بگویم که سالنهای سینمایی باید از امکانات و تجهیزات مناسب برای نمایش فیلمها برخوردار باشند.
دبیر انجمن سینماداران با اشاره به اکران فیلمهای جدید در سینماها بیان کرد: در حال حاضر با ادامه نمایش «بخارست» و شروع اکران فیلمهایی چون «چپ راست» و «ملاقات خصوصی» استقبال خوبی از سینماها شده است و امیدواریم این اتفاق همچنان ادامه داشته باشد.
صابری در پایان گفت: اینکه مردم تا چه اندازه در طول برگزاری جشنواره فیلم فجر از فیلمها استقبال کنند بستگی به این دارد که چه فیلمهایی در این دوره از جشنواره حضور پیدا خواهند کرد که البته تا امروز لیست فیلمهای حاضر در این دوره ارائه نشده است، امیدوارم با برگزاری جشنواره سینماها بتوانند با استقبال مخاطبان مواجه شوند.
۵۷۲۴۵
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.