فیلم «همه چیز همه جا و به یکباره» ساخته «دانیل کوان» و «دانیل شاینرت» در سی و هشتمین دوره جوایز فیلم «اسپریت» با هشت نامزدی پیشتاز شد و پس از آن فیلم «تار» اثر «تاد فیلد» با هفت نامزدی قرار گرفت. این دو فیلم در کنار «استخوانها و همه» ساخته «لوکا گوادانینو»، «پدر ما: شیطان» […]
فیلم «همه چیز همه جا و به یکباره» ساخته «دانیل کوان» و «دانیل شاینرت» در سی و هشتمین دوره جوایز فیلم «اسپریت» با هشت نامزدی پیشتاز شد و پس از آن فیلم «تار» اثر «تاد فیلد» با هفت نامزدی قرار گرفت.
این دو فیلم در کنار «استخوانها و همه» ساخته «لوکا گوادانینو»، «پدر ما: شیطان» به کارگردانی «الی فومبی» و «زنان صحبت میکنند» ساخته «سارا پولی» برای کسب جایزه بهترین فیلم این جوایز رقابت خواهند کرد.
فیلم «همه چیز همه جا به یکباره» در شاخههای بهترین کارگردانی و فیلمنامه نیز نامزد کسب جایزه شده و «میشل یئو» ستاره این فیلم نیز در شاخه بهترین بازیگر نقش اصلی نامزد کسب جایزه شناخته شده است. این نخستین سالی است که جوایز فیلم اسپریت جوایز بخش بازیگری را بدون مرزبندی جنسیتی اعطا میکند.
همچنین فیلم «تار» در شاخه بهترین کارگردانی، فیلمنامه و بهترین بازیگر نقش اصلی (کیت بلانشت) نامزد شده و «نینا هوس» نیز برای این فیلم نامزد بهترین بازیگر نقش مکمل است.
فیلم «پس از خورشید» به کارگردانی «شارلوت وب» هم در ۵ شاخه از جمله بهترین فیلم اول، بازیگر نقش اصلی و بهترین بازیگر نوظهور نامزد کسب جایزه معرفی شد.
فیلمهای «کورساژ» به کارگردانی «ماری کروتزر»، «جویلند» ساخته «سعیم صادق»، «لئونور هرگز نمیمیرد» از «مارکیتا رامیرز اسکوبار»، «بازگشت به سئول» ساخته «دیوی چو» و فیلم «سنت عمر» به کارگردانی «الیس دیوپ» هم در شاخه بهترین فیلم بینالمللی جوایز اسپریت، نامزد دریافت جایزه هستند.
مراسم اعطای جوایز سی و هشتمین دوره جوایز فیلم مستقل اسپریت روز چهارم مارس ۲۰۲۳ (۱۳ اسفند) در سانتامونیکای لسآنجلس برگزار میشود.
۵۵۵۵
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.