پایان آبان ماه آخرین مهلت بارگذاری فیلم آثار بخش خیابانی تئاتر فجر در سایت جشنواره است. این در حالی است که برخی گروههای متقاضی شرکت در این بخش همچنان موفق به این کار نشدهاند از این رو دبیرخانه جشنواره امکان ارسال فیزیکی لوح فشرده اثر را فراهم کرده است. به این ترتیب این دسته از […]
پایان آبان ماه آخرین مهلت بارگذاری فیلم آثار بخش خیابانی تئاتر فجر در سایت جشنواره است. این در حالی است که برخی گروههای متقاضی شرکت در این بخش همچنان موفق به این کار نشدهاند از این رو دبیرخانه جشنواره امکان ارسال فیزیکی لوح فشرده اثر را فراهم کرده است.
به این ترتیب این دسته از گروههای متقاضی شرکت در بخش خیابانی چهل و یکمین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر میتوانند فیلم آثار را به نشانی تهران خیابان رازی، کوچه مهبد، پلاک ۱۰ ارسال کنند.
بر اساس گاه شمار بخش خیابانی فراخوان جشنواره، آخرین مهلت بارگذاری یا ارسال لوح فشرده آثار ۱ آذرماه ۱۴۰۱ است و اسامی منتخب مرحله اول ۲۰ آذرماه ۱۴۰۱ اعلام خواهد شد. بازبینی حضوری فیلمهای ارسالی منتخب نیز از ۱ دی ماه لغایت ۱۵ دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد. نتایج نهایی هم ۱۵ دیماه ۱۴۰۱ اعلام میشود.
گفتنی است، بر اساس متن فراخوان جشنواره در بخش مسابقه نمایشهای خیابانی به جز بخش مهمان، تمامی آثار این بخش که بهطور مشخص برای جشنواره تولید شدهاند در رقابت قرار خواهند گرفت. این آثار یا به صورت مستقیم با ارسال فیلم اثر به دبیرخانه مجوز حضور در این بخش را دریافت خواهند کرد و یا از طریق معرفی جشنوارههای ملی به عنوان برگزیده به این بخش دعوت خواهند شد. چهل و یکمین جشنواره بین المللی تئاتر فجر همزمان با ایام جشنهای پیروزی انقلاب اسلامی ایران در بهمن ماه ۱۴۰۱ برگزار خواهد شد.
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.