به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از روابط عمومی ایسفا، سیزدهمین دوره جوایز ایسفا به دبیری اسماعیل منصف شهریورماه سال جاری برگزار میشود. طبق فراخوان سیزدهمین دوره جوایز ایسفا، فیلمسازان فیلم کوتاه میتوانند از طریق لینک https://iranianshortfilm.com/submission-form-۱۳/ آثار خود را در این دوره جوایز ایسفا ثبت کنند. تاریخ شروع ثبت نام از ۱ اردیبهشت و […]
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از روابط عمومی ایسفا، سیزدهمین دوره جوایز ایسفا به دبیری اسماعیل منصف شهریورماه سال جاری برگزار میشود.
طبق فراخوان سیزدهمین دوره جوایز ایسفا، فیلمسازان فیلم کوتاه میتوانند از طریق لینک https://iranianshortfilm.com/submission-form-۱۳/ آثار خود را در این دوره جوایز ایسفا ثبت کنند.
تاریخ شروع ثبت نام از ۱ اردیبهشت و تاریخ پایان ثبت نام و ارسال آثار ۳۱ تیر تعیین شده است.اعلام نامزدهای جوایز ایسفا ۱۵ شهریور ۱۴۰۲ خواهد بود.
متن کامل فراخوان سیزدهمین دوره جوایز ایسفا به شرح ذیل است:
«تمامی فیلمهای کوتاه با هر ساختار، گرایش و تفکری، با مدت زمان حداقل ۳ دقیقه و حداکثر ۳۰ دقیقه که از ابتدای فروردین ۱۴۰۰ تا پایان خرداد ۱۴۰۲ تولید شده و برای دوره های قبلی جوایز ایسفا ارسال نشده باشند، می توانند فرم تقاضای شرکت در جوایز ایسفا را تکمیل نمایند.فرم تقاضای شرکت در جوایز ایسفا میبایست از طریق پایگاه انجمن فیلم کوتاه ایران تکمیل شود.پس از تکمیل فرم تقاضا، فیلمسازان متقاضی باید یک نسخه از فیلم خود را با مشخصات فنی خواسته شده حداکثر تا ۵ روز پس از ثبت نام اینترنتی در روزهای یکشنبه، دوشنبه و سه شنبه هر هفته از ساعت ۱۰ تا ۱۵، به دبیرخانه ی جوایز ایسفا تحویل دهند.در صورتی که تا ۵ روز پس از ثبت نام، فیلم به دبیرخانه ارسال نگردد، ثبت نام باطل شده و باید ثبت نام مجدد از طریق سایت انجمن فیلم کوتاه صورت گیرد.
هزینه ثبتنام آثار به شرح زیر است:از ۱ اردیبهشت تا ۳۱ اردیبهشت – ۲۰۰ هزار توماناز ۱ خرداد تا ۳۱ خرداد – ۳۰۰ هزار توماناز ۱ تیر تا ۳۱ تیر – ۴۵۰ هزار تومان*هزینه ثبت نام برای اعضای ایسفا نیم بها خواهد بود.
فیلمهای ارسالی در شاخههای زیر به رقابت خواهند پرداخت:
بهترین فیلمبهترین کارگردانیبهترین فیلمنامهبهترین فیلمبرداریبهترین تدوینبهترین صدا (صداگذاری یا صدابرداری)بهترین بازیگر(زن یا مرد)
نحوه داوری و انتخاب برگزیدگان بر اساس آییننامهی جدید جوایز ایسفا میباشد.
به ۲۰ فیلمی که به مرحله سوم داوری راه پیدا میکنند، تحت عنوان نامزدهای جوایز ایسفا گواهی نامزدی داده خواهد شد.
زیرنویس فارسی برای فیلمهایی که زبان آنها فارسی نیست، الزامی است.
فیلمهای ثبت نام شده تنها برای اعضای آکادمی به نمایش درآمده و فیلمهای نامزد جوایز ایسفا بعد از پایان مراسم پس از هماهنگی با مالک فیلم، یک برنامه نمایش در غالب برنامه سینماتک ایسفا خواهد داشت.
در صورت ثبتنام فیلمها، نمیتوان آنها را از مراحل داوری خارج کرد.
تقاضای شرکت در جوایز ایسفا به مفهوم پذیرش همه مقررات آن است.
تصمیمگیری در موارد پیشبینی نشده به عهده هیات مدیره ایسفا میباشد.
شرایط فنی آثار: تمامی آثار میبایست به صورت فیزیکال به دبیرخانه جوایز ایسفا تحویل داده شوند.
* فیلمسازان ایرانی خارج کشور که متقاضی حضور در جوایز ایسفا هستند میتوانند لینک دانلود فیلمهایشان را پس از ثبت برای دبیرخانه ارسال کنند.
فرمت پذیرش آثار: * تذکر مهم: با توجه به تک مرحلهای بودن دریافت آثار، ضروری است فیلمسازان از ابتدا نسخه نهایی اثر را با کیفیت مناسب اکران به دبیرخانه جوایز ایسفا ارسال نمایند. بدیهی است به علت فراوانی آثار و محدودیت زمانی، فرمتهای متفرقه یا فایلهای دارای اشکال، در مرحله داوری آثار شرکت داده نخواهند شد.
گاهشمار:تاریخ شروع ثبت نام در سایت: ۱ اردیبهشت ۱۴۰۲تاریخ پایان ثبت نام و ارسال آثار: ۳۱ تیر ۱۴۰۲اعلام نامزدهای جوایز ایسفا: ۱۵ شهریور ۱۴۰۲زمان برگزاری مراسم پایانی جوایز ایسفا: هفته پایانی شهریور ۱۴۰۲ اعلام شده است.
۵۷۵۷
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.