فیلم کوتاه انگشتر به تهیهکنندگی وکارگردانی رهام رسولی در ادامه حضور بینالمللی خود به بخش رقابتی و بازار بیستمین دوره جشنواره میندانائو فیلیپین Mindanao Film Festival راه یافت. جشنواره میندانائو در سال ٢٠٠٣ باهدف حمایت از فیلمسازان میندانائو و فیلمسازان مستقل جهان با امکان نمایش روایتهای شگفتانگیز و جذاب فیلمهای آنان و ارائه این آثار […]
فیلم کوتاه انگشتر به تهیهکنندگی وکارگردانی رهام رسولی در ادامه حضور بینالمللی خود به بخش رقابتی و بازار بیستمین دوره جشنواره میندانائو فیلیپین Mindanao Film Festival راه یافت.
جشنواره میندانائو در سال ٢٠٠٣ باهدف حمایت از فیلمسازان میندانائو و فیلمسازان مستقل جهان با امکان نمایش روایتهای شگفتانگیز و جذاب فیلمهای آنان و ارائه این آثار به مخاطبانی جدید، تأسیس شده است؛ این جشنواره قدیمیترین جشنواره منطقهای و مستقل در کشور فیلیپین است.
این جشنواره توسط بنیاد توسعه فیلم و تلویزیون میندانائو، اداره میشود و برگزاری آن امسال با حمایت شورای توسعه فیلم فیلیپین، کمیسیون ملی فرهنگ و هنر و مرکز مداخله اوتیسم داوائو امکانپذیر شده است.
بیستمین دوره جشنواره میندانائو فیلیپین از ۴ تا ۱۱ دسامبر ۲۰۲۲ (۱۳ تا ۲۰ آذرماه ۱۴۰۱) در دو بخش رقابتی داخلی و خارجی در جزیره میندانائو، شهر تاگوم برگزار خواهد شد.
فیلم کوتاه «انگشتر» که به اثرات مخرب جنگ و بازماندگان آن میپردازد پیشازاین جشنواره، موفق شده بود نشان ویژه شایستگی Award of Merit را در بخش بهترین فیلم کوتاه بیستمین دوره جوایز جهانی Accolade و عنوان بهترین فیلم حقوق بشر را از جشنواره پینک سیتی هندوستان Pink City را دریافت کند.
رهام رسولی، فارغالتحصیل فیلمسازی از انجمن سینمای جوانان ایران و پیش از کارگردانی این فیلم، مدیر تولید چند فیلم کوتاه بوده است.
در خلاصه داستان این فیلم کوتاه آمده است: زندگی پیرمردی تنها، تحتتأثیر انگشتر گمشدهاش قرار میگیرد.
عوامل فیلم کوتاه «انگشتر» عبارتند از: نویسنده، تهیهکننده و کارگردان: رهام رسولی، مدیر فیلمبرداری: یوسف صفایی، تدوین: هادی شیبانی، طراحی و ترکیب صدا: سلمان ابوذر، بازیگران: محمد جهانپا، سپیده مذهب، طراح صحنه و لباس: محبوبه سلطانی، مدیر صدابرداری: احمد محمدی، مدیر تولید: رهام رسولی، طراح چهرهپردازی: آناهیتا موسوی، اصلاح رنگ: مهران دوستی، دستیار کارگردان: امیرحسین امینییزدی، سجاد نیکو، برنامهریز: ریحانه مرتضایینیا، منشی صحنه: ملیحه کوروشزاده، مدیر تدارکات: حسین عربی، مشاور رسانهای: علی کشاورز
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.