در گفتوگو با ماجرانیوز مطرح شد؛ امیررضا مافی مدیر مرکز انیمیشن سوره در خصوص علاقه مندان به ساخت یا حوزه انیمیشن گفت: ما در مرکز انیمیشن سازمان سینمایی سوره به صورت مکرر درحال تلاش هستیم تا انیمیشن را در سراسر ایران گسترش دهیم و شعار ما فرا تهران است. او افزود: امسال در رویداد رویازی […]
در گفتوگو با ماجرانیوز مطرح شد؛
امیررضا مافی مدیر مرکز انیمیشن سوره در خصوص علاقه مندان به ساخت یا حوزه انیمیشن گفت: ما در مرکز انیمیشن سازمان سینمایی سوره به صورت مکرر درحال تلاش هستیم تا انیمیشن را در سراسر ایران گسترش دهیم و شعار ما فرا تهران است.
او افزود: امسال در رویداد رویازی که در ماه پیش برگزار شد، هشت اثر از استانها آمده بودند و چهار اثر از تهران داشتیم که پرتاب های نهایی و پیش نهایی را انجام دادند.
مافی در خصوص قول ساخت انیمیشنها در سالهای پیش رو گفت: همه انیمیشنهای سینمایی که قول ساخت آنها را داده بودم در استانهای متفاوتی ساخته میشوند.
امیررضا مافی ادامه داد: همه انیمیشنهایی که قول آنها داده شده است درحال تولید در شهر های دیگر هستند و هرکدام از اینها تا مرحلهای پیش رفتهاند. ما قول اکران سالی یک انیمیشن را دادیم که انیمیشن «مسافری از دایتیا» از شهر مشهد، «رویاشهر» استان اصفهان شهر کاشان، «یوز» از کرمان اسامی انیمیشنهای درحال کار هستند.
مدیر مرکز سوره ادامه داد: ما درحال تلاش هستیم تا انیمیشن را در سراسر کشور تکثیر کنیم و اعتقادمان این است که انیمیشن این امکان را دارد تا در هر جایی که میشود زیر ساختهای فنی آن را ایجاد و برپا کرد، تولیداتی داشته باشیم.
مافی افزود: انیمیشن شغل آفرین است و اقتصاد کشور را میچرخاند . من این قول را به همه دوستان در همه استانها میدهم که ماموریت ما و آن چیزی که دغدغه اش را داریم این است که انیمیشن تکثیر شود. تا الآن هم این تلاش را کردیم تا این اتفاق بیفتد. همچنین ما یک مرکز گریزی داریم نه این که به مرکز اصلی توجه نداشته باشیم اما باید تولید انیمیشن را در استانهای دیگر فراهم کنیم.
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.