به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، به دنبال راهاندازی اکران آنلاین در پلتفرم فیلمنت، فیلم سینمایی «بانکزدهها» به کارگردانی جواد اردکانی و علی بکائیان از جمعه ۲۶ اسفندماه در این پلتفرم اکران آنلاین میشود و در گامهای بعد، دیگر فیلمهای روز سینمای ایران عرضه میشود.این فیلم کمدی که به مسائل روز جامعه میپردازد با فیلمنامهای از جواد […]
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، به دنبال راهاندازی اکران آنلاین در پلتفرم فیلمنت، فیلم سینمایی «بانکزدهها» به کارگردانی جواد اردکانی و علی بکائیان از جمعه ۲۶ اسفندماه در این پلتفرم اکران آنلاین میشود و در گامهای بعد، دیگر فیلمهای روز سینمای ایران عرضه میشود.این فیلم کمدی که به مسائل روز جامعه میپردازد با فیلمنامهای از جواد اردکانی و زهرا اردکانی ساخته شده است.در «بانکزدهها» بازیگرانی چون نسرین مقانلو، قاسم زارع، میرطاهر مظلومی، علی انصاریان، بیژن بنفشهخواه، الناز عبدی، مسعود محمودی و سحر قریشی نقشآفرینی کردهاند. «بانکزدهها» یکی از آخرین فیلمهای زندهیاد علی انصاریان بازیگر و بازیکن سابق فوتبال بود. تهیهکنندگی این فیلم برعهده علی روئینتن است که سابقه ساخت آثاری چون «دلشکسته» و «زمهریر» را بهعنوان کارگردان در کارنامه دارد.در خلاصه داستان «بانکزدهها» چنین آمده است: «زدم، زدی، زد؛ زدیم، زدید، خورد… اما برای ما مشخص نیست کسانی بانک زدهاند یا بانک آنها را زده است. چه بزن بزنیست و چه بزن بزنی باید باشد در بانکزدهها و ما خودمان هم حیرانیم. به همه گفتیم زدیم شمام بگید زدن. تو بزن تا من برقصم با رنگ گروه بیتیاس.»فیلم «بانکزدهها» از ۲ شهریور ۱۴۰۱ به نمایش عمومی در آمد و اکرانی جنجالی داشت. یکی از جنجالهای ایجادشده پیرامون فیلم، واکنش طرفداران گروه محبوب کرهای بیتیاس نسبت به سوژه داستانی این فیلم بود.
۵۷۲۴۷
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.