به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، فیلم سینمایی «معجزه بناسان» به کارگردانی و تهیهکنندگی حبیب احمدزاده از سوم اسفند در سینماهای منتخب «هنروتجربه» اکران شده است. «معجزه بناسان» به نویسندگی حبیب و زینب احمدزاده، محصول مشترک ایران و ژاپن است. این فیلم در چهار کشور ایران، ژاپن، اتریش و عراق فیلمبرداری شده است و بازیگرانی چون شیزوکو […]
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، فیلم سینمایی «معجزه بناسان» به کارگردانی و تهیهکنندگی حبیب احمدزاده از سوم اسفند در سینماهای منتخب «هنروتجربه» اکران شده است.
«معجزه بناسان» به نویسندگی حبیب و زینب احمدزاده، محصول مشترک ایران و ژاپن است. این فیلم در چهار کشور ایران، ژاپن، اتریش و عراق فیلمبرداری شده است و بازیگرانی چون شیزوکو تسویا، گرهارد فرایلینگر، نوریوکی آساکورا، محمود بنکدارنیا، سارا اسماعیلطلای و پرویز پرستویی در آن ایفای نقش میکنند.
حبیب احمدزاده، این فیلم را برای قدردانی از شیزوکو تسویا، زنی ژاپنی ساخته که به درمان سربازان ایرانی شیمیاییشده در جنگ ایران و عراق، کمک کرده است.
در خلاصه داستان این فیلم آمده است: «بناسان غول چراغ جادو در حین اخراج از زمین شرط فرشتهای را میپذیرد تا با کمک آهنگسازی به نام اساکورا دوباره با معجزهای، امید را به انسانها برگرداند.»
این فیلم که هم اکنون در سینماهای منتخب گروه «هنروتجربه» در حال اکران است اردیبهشت ۱۴۰۱ با نام «داستانهای هزار و یک روز» (افسانه بناسان، غول چراغ جادو) در لسآنجلس، با حضور پرویز پرستویی، به نمایش درآمد و با حاشیههای بسیاری همراه شد. پرویز پرستویی و دیگر هنرمندان گروهی که برای نمایش این فیلم به آمریکا رفته بودند با تهاجم کلامی عدهای مواجه شدند که از آن ها خواستند درباره نسبت خود با حاکمیت توضیح دهند. این تهاجم در نهایت در نهایت به درگیری فیزیکی منجر شد.
۲۵۹۲۴۵
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.