به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، دو نشست تخصصی و اکران ۵۳ فیلم در بخشهای مختلف سینمایی، مستند، داستانی، نماهنگ و پویانمایی، برنامههای سومین روز نخستین جشنواره بین المللی فیلم و فیلمنامه «ایثار» را تشکیل میدهند. نشست تخصصی بررسی نقش صهیونیسم در سینمای جهان با حضور جان جیمز یوبل نویسنده پژوهشگر و فعال سینمایی ضد صهیونیسم از […]
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، دو نشست تخصصی و اکران ۵۳ فیلم در بخشهای مختلف سینمایی، مستند، داستانی، نماهنگ و پویانمایی، برنامههای سومین روز نخستین جشنواره بین المللی فیلم و فیلمنامه «ایثار» را تشکیل میدهند.
نشست تخصصی بررسی نقش صهیونیسم در سینمای جهان با حضور جان جیمز یوبل نویسنده پژوهشگر و فعال سینمایی ضد صهیونیسم از کشور آمریکا و نشست تخصصی بررسی سینمای سرزمینهای اسلامی با حضور محمد ابو الجدایل فیلمساز و فعال رسانهای از کشور سوریه در سومین روز جشنواره در سالن ستاره پردیس سینمایی مهر کوه سنگی مشهد برگزار میشود.
حضور برای عموم علاقه مندان به ویژه فیلمسازان جوان، پژوهشگران و دانشجویان در این نشستها آزاد است.
سه فیلم سینمایی «های پاو» ر ساخته هادی محمدپور، «هناس» ساخته حسین دارابی، «دسته دختران» به کارگردانی منیر قیدی در بخش مسابقه سینمای ایران جشنواره در روز سوم این رویداد هنری روی پرده میروند. همچنین فیلم سینمایی «بدون قرار قبلی» ساخته بهروز شعیبی در بخش نگاه هشتم (نمایش فیلمهای مرتبط با موضوعات رضوی امام رضا (ع) نمایش داده میشود.
در بخش نمایشهای ویژه جشنواره آثاری با عنوان: چشمانداز سینمای خراسان رضوی (با نگاهی به آثار فیلمسازان استان خراسان رضوی)، چشمانداز سینمای سرزمینهای اسلامی (آثاری از آفریقا، خاورمیانه و آسیای میانه)،چشمانداز سینمای کشورهای حوزه مقاومت (آثاری از کشورهای لبنان، سوریه، یمن، عراق و فلسطین) و چشمانداز سینمای بوسنی (نمایش آثار فیلمسازان بوسنیایی) همه روزه تا پایان جشنواره روی پرده میرود.
نخستین جشنواره بین المللی فیلم و فیلمنامه «ایثار» تا دوم خرداد با دبیری فرهاد مختاری در پردیس سینمایی مهر کوه سنگی مشهد برگزار میشود.
۵۷۲۴۵
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.