حسین محمودی اصل در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی ماجرانیوز با اشاره به مزایای راهاندازی بورس بینالملل اشاره کرد و اظهار داشت: در تاسیس بورس بینالملل عاملی که میتواند مهمتر از ورود سرمایهگذاری خارجی به کشور است، ماندگاری سرمایهگذار خارجی در اقتصاد ایران است که میتواند مزایایی را با خود برای کشور به همراه داشته باشد. […]
حسین محمودی اصل در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی ماجرانیوز با اشاره به مزایای راهاندازی بورس بینالملل اشاره کرد و اظهار داشت: در تاسیس بورس بینالملل عاملی که میتواند مهمتر از ورود سرمایهگذاری خارجی به کشور است، ماندگاری سرمایهگذار خارجی در اقتصاد ایران است که میتواند مزایایی را با خود برای کشور به همراه داشته باشد.
وی بیان داشت: بورس بینالملل زمینه ساز ایجاد فضا برای توسعه کشور است و این بورس میتواند با ابزارهایی که ارائه میکند منجر به تداوم و ماندگاری سرمایهگذاری خارجی در کشور شود.
محمودی اصل با تاکید بر اینکه ایران دارای شرکتهای توانمند و بسیار بزرگ در حوزه پالایشی و پتروشیمی است که حاشیه سود این شرکتها نسبت به حاشیه سود شرکتهای جهانی مناسبتر خواهد بود، گفت: در چنین شرایطی قطعاً عرضه سهام در بورس بینالملل مورد استقبال قرار خواهد گرفت.
این تحلیلگر بازارهای مالی با بیان اینکه بورس بینالملل در آستانه تاسیس است و باید برای آن ابزارهای متنوع تعریف کرد، ادامه داد: اساسنامه و آییننامههای مربوطه را باید طوری طراحی کرد که تاثیر گذاری آن در اقتصاد ایران افزایش یابد.
وی عنوان کرد: دولت در راستای تقویت جایگاه بورس بینالملل باید ضمانتهای دولتی در این خصوص قرار دهد و همچنین دولت باید دست بورس بینالملل را باز بگذارد تا کارایی بورس بینالملل به حداکثر خود برسد؛ در این شرایط این بورس بهتر میتواند کمککننده به جذب سرمایهها و تامین مالی تولید باشد.
تاسیس بورس بینالملل باعث تقویت بازار سرمایه میشود
محمودی اصل در پایان تاکید کرد: چند سالی است که تاسیس بورس بینالملل مطرح شده است اما هیچ یک از رؤسای سازمان بورس نتوانستند بورس بینالملل را اجرایی کنند و رییس فعلی سازمان بورس قادر به انجام اقدام بزرگی در این زمینه بوده است.
کارشناس بازار سرمایه تاکید کرد: رییس کنونی سازمان بورس به خوبی در حال تقویت بازار سرمایه است و تاسیس بورس بینالملل نیز میتواند کمک شایانی به تقویت بازار سرمایه کشور کند.
به گزارش ماجرانیوز، در جلسه روز سهشنبه (یکم شهریورماه) شورای عالی بورس، اعضای این شورا، راهاندازی بورس بینالملل در مناطق آزاد کشور را تصویب کردند.
این بورس با سرمایه ارزی در مناطق آزاد تاسیس میشود و تمامی معاملات آن ارزی خواهد بود.
بورس بینالملل مناطق آزاد پنجمین بورس کشور است که با هدف تامین مالی ارزی پروژههای صنعتی و عمرانی با سرمایه اولیه ۳۰ میلیون یورو در مناطق آزادراه اندازی میشود.
بانک ملت در راستای تکمیل سبد محصولات خود، طرح گردونه را مبتنی بر قرعه کشی و بر اساس مانده حساب طراحی و ارائه کرد.
بر اساس آمار بانک مرکزی، نرخ بهره بین بانکی در پایان هفته آخر آبان ماه، با افزایش ۰.۶ درصدی به بالاترین میزان خود از ابتدای سال جاری تا امروز رسید.
بانک کشاورزی در هشت ماهه نخست سال 1403 با پرداخت بالغ بر 19 هزار میلیارد ریال تسهیلات کشت گلخانه ای، نقش موثری در مدیریت چالش های اقلیمی و کنترل خرد اقلیم در جهت افزایش کمی و کیفی محصولات کشاورزی و تامین امنیت غذایی کشور داشته است.
زیما، پلتفرم تخصصی تأمین مالی جمعی (کرادفاندینگ) است که با مجوز فرابورس و تحت نظارت کارگزاری بانک صادرات، تجربهای شفاف و حرفهای را برای تأمین مالی ارائه میدهد.
دیدگاه بسته شده است.