«مجیدرضا حریری» در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی ماجرانیوز با بیان اینکه سازمان همکاریهای شانگهای با اهداف نظامی و امنیتی تشکیل شد، اظهار داشت: در حال حاضر تعداد اعضای این سازمان به هشت کشور رسیده است، به همین دلیل شمایل اقتصادی نیز پیدا کرد، اما فعالیتهای سازمانی مشخصی ایجاد نشده است. وی با اشاره به مراودات […]
«مجیدرضا حریری» در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی ماجرانیوز با بیان اینکه سازمان همکاریهای شانگهای با اهداف نظامی و امنیتی تشکیل شد، اظهار داشت: در حال حاضر تعداد اعضای این سازمان به هشت کشور رسیده است، به همین دلیل شمایل اقتصادی نیز پیدا کرد، اما فعالیتهای سازمانی مشخصی ایجاد نشده است.
وی با اشاره به مراودات تجاری کشورهای عضو سازمان همکاریهای شانگهای، خاطرنشان کرد: روسیه و چین با پول ملی تبادلات تجاری خود را انجام میدهند که میتوانیم از این روش و فرصت بهرهمند شویم؛ زیرا این سازمان پتانسیل بسیاری برای ایجاد فرصت همکاری فراهم میکند.
رییس اتاق بازرگانی مشترک ایران و چین تاکید کرد: در زمینه پولی و بانکی قرار بود صندوق مشترکی برای این سازمان و اعضای آن شکل بگیرد که تاکنون به نتیجه قطعی دست نیافته و از سوی دیگر میتوان از پول واحد برای توسعه مبادلات نیز بهرهمند شد، اما به دلیل تفاوت بافت سیاسی و اقتصادی اعضا نیاز به طی شدن مسیری طولانی دارد.
حریری اظهار داشت: هند و چین بهعنوان کشورهای پرمصرفتر انرژی شناخته میشود و ایران و روسیه بزرگترین ذخایر سوخت فسیلی را در اختیار دارند که با ایجاد همکاریها از طریق سازمان شانگهای معاملات انرژی روانتر خواهد شد؛ همچنین روسیه و چین مبادلات دو جانبهای را با یکدیگر دارند که زمینه را برای توسعه روابط کشورهای عضو فراهم میکند.
وی با بیان اینکه ایران دروازه غربی کشورهای عضو سازمان همکاریهای شانگهای محسوب میشود، تصریح کرد: با توجه به موقعیت جغرافیایی ایران میتوانیم مسیر ترانزیتی مناسبی میان این کشورها باشیم؛ زیرا دو کشور هند و چین میتوانند از طریق زمینی با ایجاد خط لوله از طریق خاک ایران و روسیه انرژی مصرفی خود را دریافت کنند.
رییس اتاق بازرگانی مشترک ایران و چین گفت: اعضای دیگر سازمان همکاریهای شانگهای تنها به صورت دریایی میتوانند محصولات خود را منتقل کنند که این فرصتی بزرگ را برای ایران فراهم میکند تا با استفاده از آن، دستاوردهای بسیاری از ترانزیت داشته باشد.
حریری با اشاره به دیپلماسی اقتصادی دولت سیزدهم در مورد توجه قرار دادن کشورهای همسایه برای توسعه تجارت، اظهار داشت: اعضای سازمان همکاریهای شانگهای یا همسایه ایران یا در نزدیکی کشور قرار دارند و گسترش روابط با آنها از مدتها قبل در دستور کار قرار گرفته است.
وی خاطرنشان کرد: امکانات دیگری در قالب سند ۲۵ ساله ایران و چین، سند همکاری ایران و روسیه و تفاهماتی که پروژه یک جاده و کمربند، در کنار فرصت جدید همکاری با شانگهای تعریف شده است که میتوانیم با بهرهمندی از آن دیپلماسی اقتصادی گستردهای را شکل داد.
به گفته رییس اتاق بازرگانی مشترک ایران و چین، بهرهمندی از این فرصت به دو بخش تقسیم میشود یا با ادامه دار شدن تحریمها از این فرصت بهرهمند میشویم یا رفع تحریم فرصت گستردهای را برای توسعه روابط تجاری اقتصادی برای کشور فراهم میکند.
بانک ملت در راستای تکمیل سبد محصولات خود، طرح گردونه را مبتنی بر قرعه کشی و بر اساس مانده حساب طراحی و ارائه کرد.
بر اساس آمار بانک مرکزی، نرخ بهره بین بانکی در پایان هفته آخر آبان ماه، با افزایش ۰.۶ درصدی به بالاترین میزان خود از ابتدای سال جاری تا امروز رسید.
بانک کشاورزی در هشت ماهه نخست سال 1403 با پرداخت بالغ بر 19 هزار میلیارد ریال تسهیلات کشت گلخانه ای، نقش موثری در مدیریت چالش های اقلیمی و کنترل خرد اقلیم در جهت افزایش کمی و کیفی محصولات کشاورزی و تامین امنیت غذایی کشور داشته است.
زیما، پلتفرم تخصصی تأمین مالی جمعی (کرادفاندینگ) است که با مجوز فرابورس و تحت نظارت کارگزاری بانک صادرات، تجربهای شفاف و حرفهای را برای تأمین مالی ارائه میدهد.
دیدگاه بسته شده است.