به گزارش خبرنگار حوزه دولت ماجرانیوز، سید مسعود میرکاظمی روز چهارشنبه در حاشیه هیأت دولت در جمع خبرنگاران، درباره تعهدات سفرهای استانی دولت گفت: پایان سال گذشته ۱۳۵ درصد تعهدات سفرهای استانی اجرایی شد که ۳۵ درصد بیشتر از تعهدات بود و امسال هم بیشتر خواهد بود. رئیس سازمان برنامه و بودجه با بیان اینکه عمده […]
به گزارش خبرنگار حوزه دولت ماجرانیوز، سید مسعود میرکاظمی روز چهارشنبه در حاشیه هیأت دولت در جمع خبرنگاران، درباره تعهدات سفرهای استانی دولت گفت: پایان سال گذشته ۱۳۵ درصد تعهدات سفرهای استانی اجرایی شد که ۳۵ درصد بیشتر از تعهدات بود و امسال هم بیشتر خواهد بود.
رئیس سازمان برنامه و بودجه با بیان اینکه عمده درآمدهای کشور از مالیات و نفت است، افزود: از آنجا که مالیاتها از مرداد ماه پرداخت میشود و از آنسو قرار است برای عمران استقراض نکنیم، پرداختهای عمرانی از مرداد ماه بیشتر میشود.
میرکاظمی افزود: به همین منظور ۱۲ هزار میلیارد تومان از تیر اختصاص دادیم که این مبلغ علاوه بر ۱۵ هزار میلیارد تومان اوراق است که برای پروژههای عمرانی اختصاص داده شده است.
رئیس سازمان برنامه و بودجه در خصوص رتبهبندی معلمان هم توضیح داد: برای رتبهبندی معلمان ۶ هزار میلیارد اعتبار در نظر گرفته بودیم. منابع و مصارف برای هر ماه بسته میشود و قبل از رسیدن پایان ماه انجام میشود.
میرکاظمی مبلغ بودجه را ۳۸ هزار میلیارد اعلام و اضافه کرد: برای رتبهبندی منبع گذاشتیم و در سقف بودجه این منابع پرداخت میشود.
وی با رد برخی اخبار مبنی بر ارائه لایحه از سوی دولت به مجلس برای بازگشت ارز ۴۲۰۰ تومانی اظهار داشت: بازگشت ارز ۴۲۰۰ تومانی درست نیست و چیزی به نام ارز ترجیحی نداریم. اگر دولت بخواهد حمایت کند، باید مابهالتفاوت ریالی را پرداخت میکند که این فقط برای گندم و دارو است.
میرکاظمی در عین حال خاطرنشان کرد: یکی از بحرانهای جدی در همه کشورهای دیگر هم افزایش قیمت غذایی و انرژی است؛ طوری که حتی کشورهای بدون تورم هم جهش تورم داشتند.
رئیس سازمان برنامه و بودجه با اشاره به تلاش دولت در حمایت از مردم با پرداخت عادلانه یارانهها ادامه داد: پیش از این هر تُن روغن را ۷۰۰ دلار وارد میکردیم که الآن به ۲۴۰۰ دلار در تُن رسیده است.
میرکاظمی درباره مصوبه پرداخت عیدی مناسبتهای ملی و مذهبی و پرداخت آن به معلمان گفت: اصلاً چنین مصوبهای نداریم و اگر باشد همراه دیگر کارکنان دولت به معلمان هم پرداخت میشود.
با اتمام زمان بیمه تکمیلی بازنشستکان تامین اجتماعی در تاریخ ۳۰ آبانماه، هنوز سرانه و نحوه بیمه تکمیلی جدید از سوی سازمان تامین اجتماعی اعلام نشده است.
علی آفرین مدیر بیمههای درمان، عمر و حادثه بیمه سرمد در مصاحبهای با روابطعمومی بیمه سرمد، از ابتکار این شرکت در ایجاد “بیمهنامه ایمپلنت” برای اولین بار در صنعت بیمه کشور به منظور جبران هزینههای ایمپلنت خبر داد. در این طرح کلید سلامت دندانها و کاهش هزینه های سنگین ایمپلنت در دستان بیماران قرار گرفته و بیمه سرمد به عنوان حامی در کنار بیمهگذاران خواهد بود.
معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان بیمه سلامت ایران، جزییات زیان بیمه سلامت در سال گذشته را تشریح کرد.
شقایق حسینپور سرپرست مدیریت بیمههای مسئولیت و حملونقل بیمه سرمد در مصاحبه ای با روابط عمومی بیمه سرمد حفظ بیمهگذاران قدیمی و اضافه شدن بیمهگذاران جدید از طریق ارائه طرحها و محصولات جدید در حوزههای مختلف را از اقدامات اساسی دو سال اخیر بیمه سرمد در رشته بیمههای مسئولیت عنوان کرد.
دیدگاه بسته شده است.