آل استروبل در توئین پیکس و دنبالههای آن توئین پیکس: با من بر آتش برو و توئین پیکس: بازگشت و مگاویل ایفای نقش کرده است. استروبل که در ۱۷ سالگی دست چپ خود را بر اثر یک سانحه رانندگی از دست داده بود در مجموعه توئین پیکس در نقش فیلیپ – مردی که دست خود […]
آل استروبل در توئین پیکس و دنبالههای آن توئین پیکس: با من بر آتش برو و توئین پیکس: بازگشت و مگاویل ایفای نقش کرده است.
استروبل که در ۱۷ سالگی دست چپ خود را بر اثر یک سانحه رانندگی از دست داده بود در مجموعه توئین پیکس در نقش فیلیپ – مردی که دست خود را قطع کرد تا مانع از تسخیر توسط شیطان شود – بازی کرد.
مارک فراست که به همراه دیوید لینچ مجموعه توئین پیکس را تهیه و کارگردانی کرده، سابرینا ساتلند همکار قدیمی لینچ و دانا اشبروک از بازیگران این مجموعه از جمله کسانی هستند که نسبت به درگذشت این هنرپیشه ادای احترام کردهاند.
خبر درگذشت استروبل توسط ساترلند در صفحه فیسبوک این بازیگر به اشتراک گذاشته شد.
توئین پیکس نخستین بار درآوریل ۱۹۹۰ به دست دیوید لینچ و مارک فراست تهیه و ساخته شد. مجله تایم این مجموعه را در فهرست ۱۰۰ مجموعه تلویزیونی برتر تاریخ قرار داد.
داستان این مجموعه در شهر خیالی توئین پیکس در ایالت واشینگتن با آمدن چند مامور افبیآی برای بررسی قتلی که تازه در شهر اتفاق افتاده، آغاز میشود. مجموعه از سه فصل به ترتیب ۸، ۲۲ و ۱۸ قسمتی تشکیل شده است. همچنین دیوید لینچ برای توئین پیکس یک فیلم سینمایی ساخته است به نام fire walk with me که ماجرای قبل از قسمت نخست سریال را نشان میدهد و یک فیلم دیگر هم منتشر کرد که در آن قسمت های حذف شده و منتشر نشده سریال را نمایش میدهد.
فصل سوم سریال پس از یک وقفه ۲۵ ساله، در ماه می سال ۲۰۱۷ توسط شبکه تلویزیونی شوتایم پخش شد. فصل سوم ۱۸ قسمت را دربردارد که به وسیله دیوید لینچ و مارک فراست نوشته شده و دیوید لینچ آن را کارگردانی کرده است. نکته جالب در مورد این وقفه ۲۵ ساله آن است که در قسمتی از آن یکی از کاراکترهای مجموعه به بازیگر نقش مقابلش میگوید که ۲۵ سال دیگر میبیندش و دقیقاً بخش سوم آن پس از طی این مدت زمانی با همان بازیگران ساخته میشود.
۵۷۲۴۵
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.