باز لورمن سازنده «الویس» همراه مندی واکر فیلمبردار با تشویق ایستاده حضار در جشنواره فیلم کمرایمیج لهستان تجلیل شدند. در این مراسم که پس از نمایش فیلم «الویس» انجام شد، لورمن جایزه ویژه جشنواره را به عنوان کارگردان برجسته دریافت کرد. این فیلمساز در سخنانش به این اشاره کرد که تاکید وی این بود که […]
باز لورمن سازنده «الویس» همراه مندی واکر فیلمبردار با تشویق ایستاده حضار در جشنواره فیلم کمرایمیج لهستان تجلیل شدند.
در این مراسم که پس از نمایش فیلم «الویس» انجام شد، لورمن جایزه ویژه جشنواره را به عنوان کارگردان برجسته دریافت کرد.
این فیلمساز در سخنانش به این اشاره کرد که تاکید وی این بود که اگر فیلم «الویس» مستقیم راهی سرویس استریم شود آن را نخواهد ساخت و اظهار کرد: من فیلم سینمایی برای سینما میسازم.
واکر هم از روند کار با لورمن سخن گفت و اینکه فرآیند برنامهریزی او کاملاً دقیق است و همه چیز از نظر فیلمبرداری از قبل تعیین شده است. وی افزود: لورمن همه ما را درگیر هر سکانس میکند و درباره اینکه میخواهیم مخاطب این لحظه را چگونه تجربه کند، کنکاش میکنیم.
وی درباره دقت فیلمبرداری در فیلم «الویس» هم گفت همه تلاش این بود که به سال ۱۹۶۸ بازگردند و برای افرادی که اجراهای این خواننده را ندیدهاند، همان زوایای دوربین و نور، باز تولید شده است.
این فیلمبردار افزود: باز لورمن فیلمی ساخت که هم پدر و مادر من آن را دوست دارند وهم مخاطبانی در نسل جدید یافته است و این همان ترکیبی است که به دنبالش بودیم؛ تلاش برای تبدیل کردن آرشیو به چیزی که برای همه جذاب باشد.
باز لورمن هم در ادامه یادآوری کرد که «الویس» ۲۸۶ میلیون دلار در سراسر جهان فروش کرده و پرفروشترین فیلم سال است که دنباله یا فرانچایز فیلم دیگری نیست.
سیامین دوره جشنواره کمرایمیج لهستان در تجلیل از هنر فیلمبرداری از ۱۲ تا ۱۹ نوامبر (۲۱ تا ۲۸ آبان) برگزار میشود.
۵۵۵۵
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.