به گزارش ماجرانیوز، «علی صالحی» روز شنبه در مراسم انهدام یک هزار و ۵۰۰ تن کالاهای متروکه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: زمانی که کالاها وارد گمرک شده است دارای تاریخ و قابل مصرف بوده است که به خاطر اهمال کاری بعضی از مدیران در گذشته باعث شده تا کالاها در انبارها رسوب شود. وی […]
به گزارش ماجرانیوز، «علی صالحی» روز شنبه در مراسم انهدام یک هزار و ۵۰۰ تن کالاهای متروکه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: زمانی که کالاها وارد گمرک شده است دارای تاریخ و قابل مصرف بوده است که به خاطر اهمال کاری بعضی از مدیران در گذشته باعث شده تا کالاها در انبارها رسوب شود.
وی افزود: بررسیهای قضایی صورت میگیرد در صورت کمکاری و اهمال مدیران، پروندههای قضایی تشکیل و با آنان برخورد خواهد شد.
دادستان تهران تاکید کرد: با ورود همکاران دستگاههای قضایی و متولیان امر، اکنون تحرکات خوبی صورت گرفته و انبارهای گمرک و سازمان اموال تملیکی رصد میشود.
وی با اشاره به حفاظت از کالاها در انبارهای اموال تملیکی و گمرکی بیان داشت: باید بستهبندی کالاها به تفکیک پروندهها صورت گیرد و از کالاها محافظت شود.
وی خاطرنشان کرد: بعضی از کالاها نیاز به دمای مناسب و نگهداری دارند که باید انبارها منطبق با کالاها مدیریت شوند.
وی بیان داشت: برای ورود کالاها ارزآوری شده است که نباید مراحل اداری و رعایتنکردن موارد قانونی منجر شود تا به مرحله انهدام برسند.
موارد مختلفی باعث انهدام کالاهای متروکه میشود
عبدالرضا کشاورز مدیرکل گمرک شهریار در این مراسم بیان داشت: کارهایی که به مرحله انهدام میرسند قبل از اینکه تاریخ مصرفشان بگذرد از مجاری قانونی وارد کشور میشوند.
وی افزود: عدم ثبت سفارشی یا عدم دریافت کد ساتای بانک مرکزی باعث میشود تا این کالاها در زمان مقرر از گمرک ترخیص نشوند و در انبارها تاریخ آنها بگذرد.
کشاورز بیان داشت: کالاهای سلامتمحور تاریخ مصرف دارند که بررسی کارشناسی میشود که اگر امکان استفاده مصرف ثانویه و یا باز صادرات را دارد، اقدام شود.
مدیر اداره نظارت بر بانک ها و موسسات اعتباری بانک مرکزی اعلام کرد: به منظور نزدیک شدن نسبت کفایت سرمایه به استاندارد هشت درصد و حرکت به سمت تحقق تکلیف برنامه هفتم، برنامه اصلاحی برای افزایش کفایت سرمایه 9 بانک غیر دولتی از سوی بانک مرکزی به این بانک ها ابلاغ شده و این برنامه در هیات مدیره بانک های مذکور به تصویب رسیده است.
رئیس مرکز تنظیمگری بانک مرکزی ضمن تشریح راهبرد این بانک در جهت تحقق شعار سال تصریح کرد: طراحی مقررات با رویکرد مبتنی بر ریسک یکی از مهمترین رویکردهای بانک مرکزی در تنظیمگری است. رویکردی که بستر ساز توزیع بهینه تر تسهیلات و اعتبارات در حوزه تامین مالی تولید خواهد شد. همچنین رونمایی از ۱۰ محصول فناور محور در حوزه تنظیم گری و نظارت، بازتعریف نقش بانک ها در تامین مالی تولید و توزیع عادلانه تسهیلات در سایه چتر نظارتی بانک مرکزی از دیگر تمهیدات بانک مرکزی در راستای تحقق شعار سال است.
در راستای نوسازی ناوگان حملونقل عمومی کشور، بانک قرضالحسنه مهر ایران و صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع پیشرفته وزارت صنعت، معدن و تجارت تفاهمنامهای مشترک امضا کردند.
بانک ملی ایران در راستای حمایت از زوج های جوان و همسو با سیاست های دولت وام ازدواج را در شعب سراسر کشور بی وقفه پرداخت می کند تا در تسریع و تسهیل ازدواج جوانان ایرانی سهیم باشد.
دیدگاه بسته شده است.