به گزارش خبرگزاری ماجرانیوز، جدیدترین جلسه شورای هنر کشور صبح دوشنبه ۲۸ آذرماه به ریاست محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و با دستور جلسه ارائه آخرین وضعیت جشنوارههای تئاتر، موسیقی و تجسمی فجر و ادامه بررسی آئیننامههای صدور پروانه فیلمسازی و نمایش فیلم در محل وزارتخانه برگزار شد. در ابتدای هفتاد و پنجمین […]
به گزارش خبرگزاری ماجرانیوز، جدیدترین جلسه شورای هنر کشور صبح دوشنبه ۲۸ آذرماه به ریاست محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و با دستور جلسه ارائه آخرین وضعیت جشنوارههای تئاتر، موسیقی و تجسمی فجر و ادامه بررسی آئیننامههای صدور پروانه فیلمسازی و نمایش فیلم در محل وزارتخانه برگزار شد.
در ابتدای هفتاد و پنجمین جلسه شورای هنر، محمود سالاری معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ضمن ارائه گزارشی از آخرین وضعیت برپایی جشنوارههای تئاتر، موسیقی و تجسمی فجر به اهتمام مسئولان، عوامل و اعضای شورای سیاستگذاری این رویدادهای ملی به برپایی هرچه باشکوهتر آن تاکید کرد.
در جدیدترین جلسه شورای هنر که به دبیری محمدحسین ایمانی خوشخو برگزار شد، ادامه بررسی «آئیننامههای صدور پروانه فیلمسازی و نمایش فیلم» دستور بعدی جلسه بود که مباحث مربوط به آن مورد ارزیابی اعضا قرار گرفت. اعضا نیز در ادامه به ارائه دیدگاههای خود در خصوص مفاد آئیننامههای صدور پروانه فیلمسازی و نمایش فیلم پرداختند.
محمد خزاعی، رییس سازمان سینمایی، محمود سالاری معاون امور هنری وزارت فرهنگ، سیدمحمد هاشمی معاون حقوقی و امور استانهای وزارت فرهنگ، عبدالحسین کلانتری معاون فرهنگی وزیر علوم تحقیقات و فناوری، اصغر باقرزاده معاون پرورشی وزیر آموزش و پرورش، محمدرضا جعفری جلوه مشاور رییس سازمان صداوسیما، بهمن نامور مطلق رییس فرهنگستان هنر، محمدمهدی دادمان رئیس حوزه هنری، کبری خزعلی رییس شورای فرهنگی زنان، محمدرضا حسنایی رییس دانشگاه هنر، محمدحسین ساعی و ابراهیم سوزنچی از اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی، محمدعلی رجبی دوانی پیشکسوت هنرمند هنرهای تجسمی و حمیدرضا نوربخش مدیرعامل خانه موسیقی حاضرین در این جلسه بودند.
جلسات شورای هنر کشور پس از سالها وقفه، در دوره جدید وزارت فرهنگ از سر گرفته شده است و صبح امروز دهمین جلسه این شورا در دوره جدید و هفتاد و پنجمین جلسه آن در ادوار مختلف در دفتر وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.
۵۷۲۴۵
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.