به گزارش binged، پنجاهمین دوره اهدای جوایز امی بینالمللی در نیویورک برگزار شد. در این مراسم از مجموع ۲۳ کشوری که در ۱۵ رشته و ۶۰ نامزد حضور داشتند، محتوای فیلم انگلستان بیشترین جوایز را در پنجاهمین جوایز بین المللی امی کسب کرد. جایزه بینالمللی امی به میکی لی، نایب رئیس گروه سیجی توسط سونگ […]
به گزارش binged، پنجاهمین دوره اهدای جوایز امی بینالمللی در نیویورک برگزار شد.
در این مراسم از مجموع ۲۳ کشوری که در ۱۵ رشته و ۶۰ نامزد حضور داشتند، محتوای فیلم انگلستان بیشترین جوایز را در پنجاهمین جوایز بین المللی امی کسب کرد.
جایزه بینالمللی امی به میکی لی، نایب رئیس گروه سیجی توسط سونگ جونگ لی بازیگر کرهای اهدا و آوا دوورنی هم برنده جایزه بینالمللی موسس امی شد.
محتوای فیلمهای روسی درگیریهای این کشور به اوکراین ممنوع شد. در ادامه جالب اینجاست که حتی یک نمایش یا مستند هندی به فهرست نامزدهای جوایز بین المللی امی ۲۰۲۲ راه پیدا نکرد.
از این رو جوایز امی ۲۰۲۲ به شرح زیر است:
در بخش برنامه هنری فردی مرکوری: برنامه نهایی از انگلستان به عنوان برنده معرفی شد.
جایزه بخش بهترین بازیگر زن را نیز لو دی لاج برای بازی در جشن زن دیوانه از فرانسه در دستهای خود گرفت.
جایزه بهترین بازیگر مرد را نیز دوگری اسکات برای ایفای نقش در جنایت ایروین ولش از انگلستان تصاحب کرد.
بچههای داعش، فلاکت جنگ از فرانسه جایزه بهترین مستند را گرفت و جایزه بهترین مستند ورزشی هم به ملکه سرعت از انگلستان اهدا شد.
دنیای بهتر من از آفریقای جنوبی برنده بخش بهترین برنامه سرگرمی کودک شد و جایزه بهترین برنامه زنده برای کودکان نیز به کابام! از هلند رسید. در بهترین انیمیشن کودکان هم، شان گوسفنده: پرواز پیش از کریسمس جایزه گرفت.
دعای شب از انگلستان بهترین سریال درام معرفی شد و جایزه تلهنوولا هم به محبت پادشاه از کره جنوبی رسید.
کمک از انگلستان جایزه مینی سریال را برد و جایزه سریال در فرم کوتاه هم به رورانگی از نیوزیلند اهدا شد.
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.