«بنشیهای اینیشرین» یک اثر تراژیک محصول سال ۲۰۲۲ به نویسندگی و کارگردانی مارتین مکدونا است. در این فیلم کالین فارل، برندن گلیسون، کری کندن و بری کیوگن به ایفای نقش پرداختهاند. داستان فیلم در جزیره خیالی اینیشرین در سواحل غربی ایرلند اتفاق میافتد و دو دوست مادامالعمر را دنبال میکند که وقتی یکی از آنها […]
«بنشیهای اینیشرین» یک اثر تراژیک محصول سال ۲۰۲۲ به نویسندگی و کارگردانی مارتین مکدونا است. در این فیلم کالین فارل، برندن گلیسون، کری کندن و بری کیوگن به ایفای نقش پرداختهاند. داستان فیلم در جزیره خیالی اینیشرین در سواحل غربی ایرلند اتفاق میافتد و دو دوست مادامالعمر را دنبال میکند که وقتی یکی از آنها بهطور ناگهانی به رابطه دوستیشان پایان میدهد، خود را در بنبستی میبیند که عواقب نگرانکنندهای برای هر دوی آنها دارد.
لیلی عاج، کارگردان فیلم سینمایی «سرهنگ ثریا» گفت «بنشیهای اینیشرین» مارتین مک دونا را دوست دارد. وی همچنین خواندن «نام من سرخ» اثر اورهان پاموک را برای روزهای نوروز پیشنهاد کرد.
«نام من سرخ» (Benim Adım Kırmızı) رمانی از اورهان پاموک است که آن را تحت تاثیر رمان مشهور ایتالیایی «نام گل سرخ» نوشته است.
«نام من سرخ» در بستر بخشی از تاریخ امپراتوری عثمانی در زمان سلطان مراد سوم میگذرد. در این رمان، شیوه چندصدایی یا پلیفونی روایتِ حوادث مختلف را توسط شخصیتهای رمان ممکن کرده است.
۲۵۹۲۴۷
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.