این روزها تعداد سریالهای شبکه نمایش خانگی به بیشترین حد خود طی ماههای اخیر رسیده و در حالی از سریالهایی همچون «پدرگواردیولا» به کارگردانی سعید نعمتالله به عنوان گزینه در آستانه پخش در شبکه نمایش خانگی یاد میشود که اظهارات اخیر یکی از تهیهکنندگان (جواد نوروزبیگی) در قبال پخش سریال «پدر گواردیولا» حاکی از این […]
این روزها تعداد سریالهای شبکه نمایش خانگی به بیشترین حد خود طی ماههای اخیر رسیده و در حالی از سریالهایی همچون «پدرگواردیولا» به کارگردانی سعید نعمتالله به عنوان گزینه در آستانه پخش در شبکه نمایش خانگی یاد میشود که اظهارات اخیر یکی از تهیهکنندگان (جواد نوروزبیگی) در قبال پخش سریال «پدر گواردیولا» حاکی از این است که این سریال برای مجوز پخش با یک مشکل بزرگ روبه روست و آن ممنوعالتصویری تعدادی از بازیگران اصلی آن است.
با چنین رویکردی، به نظر میرسد عملکرد ماههای اخیر برخی هنرمندان در فضای اجتماعی و مجازی، مجوز پخش برخی سریالها همچون «پدرگواردیولا» از سوی ساترا را در هالهای از ابهام قرار دهد. هر چند وزیر ارشاد پیشتر در ارتباط با تجربههای مشابه، عنوان کرده بود اینکه یک اثر بنا بر عملکرد یک بازیگر متوقف شود از سوی وزارتخانه ممنوع شده است.
سریال «پدرگواردیولا» به کارگردانی و نویسندگی سعید نعمت الله یکی از سریالهای در نوبت پخش شبکه خانگی است که قرار است از یکی از پلتفرم های تازه متولدیافته شبکه نمایش خانگی منتشر شود.
با این حال سازندگان این سریال که در ابتدا به تهیهکنندگی جواد نوروزبیگی وارد مرحله تولید شد و در ادامه جایش را به تهیهکننده دیگری داد، در حال رفع کردن مشکل ممنوعالتصویری بازیگران این سریال هستند تا آن را بخش برسانند.
تبلیغات این سریال به تازگی در فضای مجازی آغاز شده، اما هنوز زمان پخش آن اعلام نشده است.
طبق اظهارات تهیهکننده سابق سریال «پدرگواردیولا» حمید فرخ نژاد، مهران مدیری، هنگامه قاضیانی، امیر مهدی ژوله، ستاره اسکندری و مریم بوبانی از جمله بازیگرانی هستند که با مشکل ممنوع التصویری مواجه هستند.
هر چند حضور برخی بازیگران از جمله هنگامه قاضیانی در سریال «آمستردام» که به تازگی پخش آن در شبکه نمایش خانگی آغاز شده، ممنوعیتی در پخش نداشته است و اولین قسمت این سریال نیز به تازگی منتشر شده است.
۵۷۵۷
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.