چهل و سومین دوره جوایز حلقه منتقدان فیلم لندن برگزیدگان خود را معرفی کرد و فیلم «تار» به کارگردانی «تاد فیلد» جایزه بهترین فیلم و کارگردانی را به خود اختصاص داد و «کیت بلانشت» هم برای بازی در این فیلم برنده جایزه بهترین بازیگر زن شد. «تار» پیش از این از سوی انجمن منتقدان فیلم […]
چهل و سومین دوره جوایز حلقه منتقدان فیلم لندن برگزیدگان خود را معرفی کرد و فیلم «تار» به کارگردانی «تاد فیلد» جایزه بهترین فیلم و کارگردانی را به خود اختصاص داد و «کیت بلانشت» هم برای بازی در این فیلم برنده جایزه بهترین بازیگر زن شد.
«تار» پیش از این از سوی انجمن منتقدان فیلم نیویورک و لسآنجلس نیز به عنوان برترین فیلم سال انتخاب شده بود و در نود و پنجمین دوره جوایز سینمایی اسکار هم در چند شاخه از جمله بهترین فیلم و بازیگر نامزد دریافت جایزه است.
درام روانشناختی «تار»، داستان لیدیا تار، موسیقیدان مشهور را روایت میکند که تنها چند روز با ضبط سمفونیای فاصله دارد که او را به اوج دوران حرفهای فوقالعادهاش میبرد اما هنگامی که به نظر میرسد همه چیز علیه لیدیا در جریان است، پترا دختر خوانده شش سالهاش به عنوان یک پشتوانه عاطفی مهم برای مادر مبارزش ظاهر میشود.
در سایر بخشهای جوایز سالانه حلقه منتقدان لندن، فیلم «بنشیهای اینیشرین» ساخته «مارتین مک دونا» یکی دیگر از برندگان بزرگ بود که موفق به کسب پنج جایزه شامل جایزه آتنبرو برای فیلم سال بریتانیا/ایرلندی، فیلمنامه، بازیگر نقش اصلی مرد سال برای «کالین فارل» و هر دو بازیگر نقش مکمل مرد و زن برای «بری کیوگان» و «کری کاندون» شد.
فیلم «دختر آرام» ساخته «کولم بایرد» نیز به صورت مشترک با فیلم «تصمیم به رفتن» ساخته «پارک چان-ووک» موفقبه کسب جایزه بهترین فیلم خارجی (غیرانگلیسی زبان) سال شدند و «همه زیبایی و خونریزی» ساخته «لورا پویتراس» به عنوان مستند سال انتخاب شد.
برندگان این جوایز توسط ۲۰۰ نفر از اعضای حلقه منتقدان لندن، قدیمیترین سازمان منتقدان بریتانیا، انتخاب میشوند.
۵۷۲۴۵
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.