به گزارش خبرگزاری ماجرانیوز به نقل از روابط عمومی سازمان سینمایی، چهل و هشتمین جلسه شورای معاونان و مدیران سازمان سینمایی با حضور محمد خزاعی صبح امروز سه شنبه ۲۵ آبان ماه در محل سالن شهید آوینی سازمان سینمایی برگزار شد. محمد خزاعی معاون وزیر و رئیس سازمان سینمایی در حاشیه این جلسه به موضوعات […]
به گزارش خبرگزاری ماجرانیوز به نقل از روابط عمومی سازمان سینمایی، چهل و هشتمین جلسه شورای معاونان و مدیران سازمان سینمایی با حضور محمد خزاعی صبح امروز سه شنبه ۲۵ آبان ماه در محل سالن شهید آوینی سازمان سینمایی برگزار شد.
محمد خزاعی معاون وزیر و رئیس سازمان سینمایی در حاشیه این جلسه به موضوعات و مصوبات سازمان پرداخت.
کمیته مشترک سازمان سینمایی، قوه قضائیه و خانه سینما
رئیس سازمان سینمایی با اشاره به مصوبه دیگر این شورا از تشکیل کمیته ویژهای برای رسیدگی و پیگیری مشکلات سینماگران در پی ناآرامیهای اخیر خبر داد و اظهار کرد: ناآرامیهای اخیر در کشور با حواشی و مشکلاتی برای تعدادی از فعالان سینما همراه بوده است که در کنار پیگیری و تشکیل جلسات متعدد با مراجع و دستگاههای ذیربط در این زمینه، به منظور سرعت بخشی به روند رسیدگی به مشکلات همکاران، کمیتهای متشکل از نمایندگان سازمان سینمایی، قوه قضائیه و خانه سینما ایجاد شده و در حال پیگیری برای رفع آن مشکلات است.
تبریک هفته کتاب و کتابخوانی
محمد خزاعی ضمن تبریک هفته کتاب و کتابخوانی با اشاره به اهمیت مقوله کتاب و کتابخوانی و نقش کتاب در رشد و ارتقای فرهنگ عمومی به نشست اخیرش با مدیران نهاد کتابخانههای عمومی کشور اشاره کرد و گفت: بهرهگیری از ابزارهایی چون سینما برای تبیین و ترویج موضوع کتابخوانی حائز اهمیت است و میتوان با همکاریهای متقابل از ظرفیتهای مغفول مانده در این دو حوزه به نفع هم استفاده کنیم.
وی اضافه کرد: ضمن امکان قابلیتهای گسترده در حوزه اقتباس برای سینما و نیاز به گسترش حوزه تخصصی سینما در کتابخانههای عمومی میتوان از سینماگران شاخص و موثر به عنوان سفیران فرهنگ کتابخوانی کمک گرفت.
ایجاد واحدهای استانی در فارابی و مرکز گسترش
خزاعی با اشاره به گسترش فعالیتهای سینمایی حوزه استانها و شهرستانها تصریح کرد: در این راستا، مقرر شد در بنیاد سینمایی فارابی و مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی و پویانمایی با هدف ارائه آسانتر و سریعتر خدمات و پاسخگویی به نیاز مخاطبان و سینماگران استانی واحد جداگانه با تمرکز بر فعالیتهای حوزه استانها ایجاد شود. این طرح در راستای سیاستهای حمایتی سازمان سینمایی از ظرفیت سینمای استانها طراحی و تعریف شده است.
قدردانی از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی
خزاعی ضمن قدردانی و تشکر از اهتمام وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حمایت از حوزه سینما و پیگیری مصوبات شورای عالی سینما عنوان کرد: شایسته میدانم به سهم خود از زحمات و مساعدتهای محمدمهدی اسماعیلی قدردانی کنم. به هر حال بخش عمدهای از روند تشکیل جلسات شورای عالی سینما و در ادامه، پیگیری مصوبات آن را مدیون شخص وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی هستیم و امیدوارم مصوبات شورا بتواند بخشی از چالشها و معضلات سینما را کاهش دهد.
پیگیری مسکن سینماگران
وی همچنین موضوع مسکن سینماگران به عنوان یکی از مهمترین دغدغههای خانواده سینما خواند و اضافه کرد: خوشبختانه، بعد از تصویب این امر در اولین جلسه شورای عالی سینما همکاران بنده در سازمان سینمایی بررسیها و تعاملاتی گستردهای را آغاز کردند که امیدواریم شرایط برای تحقق این امر دست کم برای جمعی از خانواده سینما مهیا شود.
چهل و هشتمین جلسه معاونین و مدیران سازمان سینمایی با حضور قادر آشنا، اصغر فارسی، حبیب ایل بیگی، علیرضا اسماعیلی، یزدان عشیری، سیدمهدی جوادی، هاشم میرزاخانی، محمد حمیدی مقدم، محمدرضا سوقندی، مهدی آذرپندار، مجید اسماعیلی، غلامرضا نجاتی، سیدصادق موسوی و لادن طاهری برگزار شد.
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.