شانزدهمین جشنواره مستند ایران سنماحقیقت به دبیری محمد حمیدی مقدم از بیستم آذرماه در پردیس سینمایی ملت درحال برگزاری است. سلیم غفوری قائم مقام سیما در حاشیه بازدید از شانزدهمین جشنواره مستند ایران سینماحقیقت گفت: این شانزدهمین جشنواره سینماحقیقت است که الحمدالله هرسال نسبت به سال گذشته جشنواره از رشد خیلی خوبی برخوردا بوده است. […]
شانزدهمین جشنواره مستند ایران سنماحقیقت به دبیری محمد حمیدی مقدم از بیستم آذرماه در پردیس سینمایی ملت درحال برگزاری است.
سلیم غفوری قائم مقام سیما در حاشیه بازدید از شانزدهمین جشنواره مستند ایران سینماحقیقت گفت: این شانزدهمین جشنواره سینماحقیقت است که الحمدالله هرسال نسبت به سال گذشته جشنواره از رشد خیلی خوبی برخوردا بوده است. امسال هم به اندازهای که آمدم جشنواره و محیط را دیدم استقبال خیل خوب بوده است.
قائم مقام سیما افزود: در مرحله اول فیلمهایی که به دبیرخانه جشنواره رسیدند؛ علارغم مشکلاتی که در این سالها برای تولید مستند بود، همانند بیماری کرونا و مسائلی که در جامعه ایجاد کرد، متاسفانه منجر به کاهش تولید آثار سینمایی و مستند شد؛ ولی در عین حال با وجود همه این مشکلات و مشکلات اقتصادی که هزینههای تولید در این سالها خیلی افزایش پیدا کرده است؛ متاسفانه بودجههای تولید متناسب با آن افزایش پیدا نکرد؛ مسائلی است که فیلمسازان و مستندسازان را درگیر خودش کرده است.
او ادامه داد: اما درعین حال به نظر میآید تاثیر جدی بر روی جشنواره نگذاشته است و جشنواره از رونق خیلی خوبی برخوردار است و این نشاندهنده جایگاهی است که جشنواره در سینمای مستند پیدا کرده است.
غفوری در خصوص تماشای آثار و کیفیت کارها و ایدههایی که به آنها پرداخته شده، گفت: تقریبا همه آثار را ندیدم و جست و گریخته بعضی آثار را تماشا کردم.
او افزود: تنوع موضوعی در جشنواره خیلی خوب است؛ زیرا ما در زمینه محیط زیست اثر داریم، در بحث مستندها دارای موضوعات اجتماعی، سیاسی، تاریخی، مستندهای مرتبط با فضای انقلاب و دفاع مقدس دارای اثر هستیم و تنوع موضوعی آثار تنوع موضوعی خوبی است. تقریبا آثار همانند دیگر جشنوارههای دیگر یک دست نیست و برخی آثار دارای کیفیت بهتری است و برخی دیگر از درجه کیفی متوسطتری برخوردار هستند اما در مجموع آثار قابل قبل و خوب است.
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.