نمایش پدر با طراحی و کارگردانی آروند دشت آرای از ۶ شهریور تا ۲۰ مهر در سالن اصلی تئاتر شهر بر روی صحنه میآید. این نمایش به نویسندگی فلوریان زلر و مترجمی حمیدرضا امان پور قرایی و مریم حیدری اجرا خواهد شد. منتظر بازی متفاوت رضا کیانیان باشید آروند دشت آرای طراح و کارگران نمایش […]
نمایش پدر با طراحی و کارگردانی آروند دشت آرای از ۶ شهریور تا ۲۰ مهر در سالن اصلی تئاتر شهر بر روی صحنه میآید. این نمایش به نویسندگی فلوریان زلر و مترجمی حمیدرضا امان پور قرایی و مریم حیدری اجرا خواهد شد.
منتظر بازی متفاوت رضا کیانیان باشید
آروند دشت آرای طراح و کارگران نمایش پدر در نشست خبری دوشنبه ۳۱ مرداد ماه ۱۴۰۱ گفت: در نمایش پدر منتظر یک بازی متفاوت از رضا کیانیان باشید. تئاتر کاری بداهه است و آقای کیانیان من را متعجب کرد زیرا اساسا حضور کسانی مانند آقای کیانیان و نسل این افراد کمرنگتر میشود.
نمایشنامه پدر از فیلمنامهاش بهتر است
وی ادامه داد و گفت: نمایش پدر با یک اجرای پر انگیزه همراه است. نمایشنامه پدر از فیلمنامهاش بهتر خواهد بود و اجرای این نمایش برای من متفاوت است. وی در این نشست خبری خبرنگاران و همکاران خود را برای دیدن اجرا و تماشای این نمایش دعوت کرد.
او گفت: همچنین با شرایط اقتصادی تعداد اندکی دست به ساخت تئاتر، فیلم و … میزنند اما ما سعی میکنیم تئاتر را با قدرت بیشتری همراه کنیم. وی ادامه داد و گفت: ما نیاز داریم تئاتر را زنده نگه داریم. ما قصد داریم برای نمایش پدر تور گردشگری بگذاریم تا بتوانیم در مکانهای مختلف این اجرا را برگزار کنیم.
نمایش پدر متفاوتتر از فیلم آن است
سوگل خلیق بازیگران نمایش پدر گفت: در زندگی با مشکلاتی با بزرگترها همراه هستیم. من هم در زندگی تجربههایی داشتم و اولین چیزی که در این نمایش نگاه کردم این بود که فیلم این کار قبلا ساخته شده بود، اما زمانی که پای کار آمدم دیدم اجرای نمایش متفاوت است. این نمایش باعث شد که برای اولین بار با این نوع اجرا و بیماری یک پدر همراه باشم.
سعی کردیم اجرای کلیشهای نداشته باشیم
مارین ون هولک در نشست خبری نمایش پدر گفت: من این نقش را انتخاب کردم تا به من خوش بگذرد و خودم دوست داشتم یک نقش نور دار را بازی کنم. من بیشتر سعی میکنم از بازی خودم لذت ببرم و به فضا و همه چیز انرژی بدهم.
وی در ادامه سخنانش به بازیگران هم گروهش اشاره کرد و گفت: سعید چنگیزی و رضا کیانیان ایدههای خوبی بودند. این نمایش میتواند خیلی تاثیر گذار باشد، چون تصمیمات زیادی گرفتیم تا تصمیم ظریف تری داشته باشیم. من فکر میکنم این نمایش به زندگی ما خیلی نزدیکتر است و سعی کردیم اجرای کلیشهای نداشته باشیم.
صحبتی کوتاه در خصوص نمایش پدر
سعید چنگیزیان در این نشست گفت: از ابتدا زمانی که هیچ آشنایی با کار، درام، بداهه و … نداشتم آقای کیانیان روی کار بود. بیشترین چالش برای من این است که نمایش را به خوبی اجرا کنم و هرجایی از اجرا به کمک گروه باشم.
ارزشمندی حضور بازیگران
رضا کیانیان، بازیگر سینما و تئاتر ایران گفت: زمانی که از سعید چنگیزیان درخواست کردیم در این نقش کوچک بازی کنند، بعد از مدتی پذیرفتند و این پذیرش برای من ارزشمند بود. همچنین در اجرای صحنه شما خواهید دید، زمانی که ایشان نمایش را اجرا میکند چقدر کار ایشان با ارزش است.
وی ادامه داد: زمانی که از خانم رشیدی درخواست کردیم بازیگری در این نمایش را بر عهده بگیرد کمی نگران بودیم، چون این شرایط را تجربه کرده بود و بارها و بارها سر صحنه گریه کرد، اما در نهایت توانست به خوبی از عهده این اجرا بر بیاید.
تماشاچیان تهیه کنندگان تئاتر هستند
آروند دشت آرای، طراح وکارگردان نمایش پدر در انتهای این نشست خبری گفت: تهیه کننده تئاترهای ایران تماشا چیان هستند. پس از اجرا ما باید پاسخگو باشیم و در این زمینه هیچکس نیست که حمایت کند. در حدود ۱۰ سال پیش زمانی بود که دوستانی میآمدند و نمیدانستند تئاتر چنین سالن یا برنامهای دارد. امیدوار هستیم مرکز هنرهای نمایشی به ما کمک کند و حامی تئاتر باشد.
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.