از یک فیلم پُرفروش حماسی تالیوود تا یک فیلم جادهای ایرانی، آثاری بودند که از نگاه مجله آمریکایی «رولینگ استون» (Rolling Stone) در فهرست بهترین فیلمهای سال ۲۰۲۲ قرار گرفتند. مجله «رولینگ استون» به معرفی فیلمهای برتر سال ۲۰۲۲ پرداخته است که در این میان، فیلمهای بازیگرانی چون؛ «کیت بلانشت»، «میا گاث» و «حسن معجونی» […]
از یک فیلم پُرفروش حماسی تالیوود تا یک فیلم جادهای ایرانی، آثاری بودند که از نگاه مجله آمریکایی «رولینگ استون» (Rolling Stone) در فهرست بهترین فیلمهای سال ۲۰۲۲ قرار گرفتند.
مجله «رولینگ استون» به معرفی فیلمهای برتر سال ۲۰۲۲ پرداخته است که در این میان، فیلمهای بازیگرانی چون؛ «کیت بلانشت»، «میا گاث» و «حسن معجونی» در این فهرست حضور دارند.
فیلم ایرانی «جاده خاکی» (Hit the Road) ساخته پناه پناهی توانست در رتبه اول بهترین فیلمهای سال ۲۰۲۲ قرار گیرد. این در حالی است که پیش از این، مجله «کایه دو سینما» نیز، جایزه «بازن» بهترین فیلم اول در اولین دوره خود را به این فیلم دیدنی ایرانی داده بود که در این فیلم، بازیگرانی همچون پانته آ پناهی ها، حسن معجونی، رایان سرلک و امین سیمیار، بهرام ارک به ایفای نقش پرداخته بودند.
منتقد مجله «رولینگ استون» (Rolling Stone) در بخشی از صحبتهای خود، با اشاره به فیلم «جاده خاکی» گفته است فیلم پناهی میخواهد نشان دهد که سفر مهمتر از مقصد است و امسال، هیچ فیلمی به اندازه داستان این فیلم، دل انگیز و به طور فریب آمیزی ساده درمورد وداع گفتن در ذهنها باقی نمانده است.
۲۲ فیلم برتر سال ۲۰۲۲ به انتخاب مجله «رولینگ استون» (Rolling Stone) عبارتند از:
۱). جاده خاکی (Hit the Road)
۲). لینگویی، پیوندهای مقدس (Lingui, the Sacred Bonds)
۳). تصمیم جدایی (Decision to Leave)
۴). تیل (Till)
۵). خرس نیست (No Bears)
۶). دعا (Benediction)
۷). افترسان (Aftersun)
۸). بنشیهای اینیشرین (The Banshees of Inisherin)
۹). آتنا (Athena)
۱۰). آتش عشق (Fire of Love)
۱۱). تار (Tár)
۱۲). ررر (RRR)
۱۳). رقابت رسمی (Official Competition)
۱۴). سن اومر (Saint Omer)
۱۵). فیبلمنها (The Fabelmans)
۱۶). ایکس (X)
۱۷). زندگی (Living)
۱۸). شکار (Prey)
۱۹).۳۲ صوت (۳۲ Sounds)
۲۰). اتفاق (Happening)
۲۱). همهچیز همهجا ناگهان (Everything Everywhere All at Once)
۲۲). جنایات آینده (Crimes of the Future)
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.