جشنواره فیلم شبهای سیاه تالین درحالی که در آخرین ساعات شنبه شب پنجم آذر ماه (۲۶ نوامبر) بهترین های رویداد امسال خود را معرفی میکرد، جایزه بهترین کارگردانی فستیوال را به احمد بهرامی برای فیلم «شهر خاموش» اهدا کرد. «شهر خاموش» دومین اثر بلند سینمایی احمد بهرامی پس از فیلم «دشت خاموش» است که موفق […]
جشنواره فیلم شبهای سیاه تالین درحالی که در آخرین ساعات شنبه شب پنجم آذر ماه (۲۶ نوامبر) بهترین های رویداد امسال خود را معرفی میکرد، جایزه بهترین کارگردانی فستیوال را به احمد بهرامی برای فیلم «شهر خاموش» اهدا کرد.
«شهر خاموش» دومین اثر بلند سینمایی احمد بهرامی پس از فیلم «دشت خاموش» است که موفق به کسب جایزه افقهای ونیز شده بود. این دو فیلم اشتراکاتی در سبک ساخت دارند که به عنوان شیوه فیلمسازی بهرامی شناخته میشوند.
تهیه کنندگی «شهر خاموش» بر عهده رضا محقق است. از این رو باران کوثری، علی باقری، بابک کریمی، بهزاد دورانی، محسن مهری دروی، کریم و حبیب شراهی برادران دوقلو از دیگر بازیگران «شهر خاموش» هستند که در این فیلم به ایفای نقش پرداختند.
بیست و ششمین دوره جشنواره فیلم شبهای سیاه تالین بین روزهای ۱۱ تا ۲۷ نوامبر (۲۰ آبان تا ۶ آذر) در کشور استونی برگزار شد. در این دوره از جشنواره هایده صفی یاری تدوینگر ایرانی یکی از اعضای هیات داوران بود. براساس اعلام هیات داوران جشنواره، جایزه بزرگ فستیوال این دوره نیز به فیلم «سفر با مامان» به کارگردانی هیلمار اودسن فیلمساز ایسلندی رسید.
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.