فیلم کوتاه «دونده» به تهیهکنندگی و کارگردانی سید پیام حسینی موفق به کسب جایزه بهترین فیلمنامه از سومین دوره جشنواره فیلم دانشجویی هنگکنگ معروف به اسکار دانشجویی آسیا (GUFA) شد. این رویداد که توسط آکادمی فیلم دانشگاه باپتیست هنگکنگ برگزار میشود، بزرگترین رویداد جشنواره فیلم دانشجویی هنگکنگ است. GUFA با شعار «مسبب خلق نوری باش […]
فیلم کوتاه «دونده» به تهیهکنندگی و کارگردانی سید پیام حسینی موفق به کسب جایزه بهترین فیلمنامه از سومین دوره جشنواره فیلم دانشجویی هنگکنگ معروف به اسکار دانشجویی آسیا (GUFA) شد.
این رویداد که توسط آکادمی فیلم دانشگاه باپتیست هنگکنگ برگزار میشود، بزرگترین رویداد جشنواره فیلم دانشجویی هنگکنگ است.
GUFA با شعار «مسبب خلق نوری باش که جهان را حرکت دهد» در پی آن است که دروازهای به روی فیلمسازان جوان از فرهنگهای مختلف باز کند.
مراسم اختتامیه این جشنواره، یازدهم نوامبر برگزار و فیلم کوتاه «دونده» در کنار فیلمهایی از کشورهای آلمان، ایتالیا، کره جنوبی، فرانسه و هنگکنگ موفق به کسب جایزه بهترین فیلمنامه کوتاه جشنواره به ارزش ده هزار دلار شد. در این دوره ۲۳۴۱ فیلم از ۱۰۰ کشور در ۶ بخش متنوع این رویداد ۵ روزه ثبتنام کرده بودند.
«دونده»، روایت پسر نوجوانی به نام حکیم است که در یکی از محلههای حاشیهای ایران زندگی میکند. پدر او در مسابقات دو، شرطبندی میکند. در آخرین بازی متوجه میشوند که قوانین بازی تغییر کرده است. این تغییرات خانواده را تحت الشعاع قرار و حکیم را در دوراهی تصمیم قرار میدهد.
فیلم کوتاه «دونده» پیش از این در جشنوارههای فیلم کوتاه ویکتوریا کانادا، زلین جمهوری چک، اوکویل کانادا، جیفونی ایتالیا، ارلیبرد بلغارستان حضور داشته است.
«دونده»، جدیدترین فیلم کوتاه سید پیام حسینی است که پیش از این با فیلم کوتاه «بادبادکها»، موفقیتهای بسیاری از جمله جایزه ویژه هیئت داوران بخش نسل جشنواره برلیناله را از آن خود نموده است.
بختیار پنجهای، فرشید گویلی، حسن ترقی، اردشیر خدادوست، فریدون حامدی، ماردین شیخمرادی، آرین مرادیان، ژوانا نصیری، بازیگران این فیلم کوتاه هستند.
«دونده» در خارج از ایران با عنوان RUSSIAN VODKA در جشنوارهها شرکت میکند و گروه دریچه سینما و مؤسسه بانتا فیلم، مسئولیت پخش بینالمللی آن را به عهده دارند.
عوامل «دونده» عبارتند از:
تهیهکننده و کارگردان: سید پیام حسینی، نویسندگان: آکو زندکریمی، سید پیام حسینی، مدیر فیلمبردای: حامد بقاییان، صدابردار: پژمان راژ، صداگذار: عرفان ابراهیمی، مدیر تولید: صباح گویلی، تدوین: پویان شعلهور، اصلاح رنگ: فربد جلالی، گروه فیلمبرداری: یوسف صفایی، حسین بیات، سنا شریعتی، سروش مقدم، دستیار صدا: هیوا زندی، موسیقی: بهنیا یوسفی، طراحی و اجرای گریم: سمیرا گوردزی، طراح صحنه: سید پیام حسینی، گروه صحنه: سینا نامور، میلاد ساعدی، طراح لباس: شاهده کریمی، دستیار اول و برنامهریز: یاشار یحیایی، گروه کارگردانی: وحید احمدی، محسن ویسی، منشی صحنه: شکیلا معذی، تدارکات: فراز کاظمی، محمد کریمی عکاس: ارمین ابراهیمی، طراح پوستر: متین خیبلی، مشاور رسانهاى: علی کشاورز
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.