به گزارش خبرگزاری ماجرانیوز، فیلم بلند سینمایی «باد در کشتزارهای نیشکر»، به نویسندگی و کارگردانی ابراهیم اشرفپور و تهیهکنندگی سعید شاهسواری در نخستین نمایش جهانی، در بخش مسابقه بیست و پنجمین جشنواره جهانی فیلم المپیا یونان به روی پرده رفت و جایزه انجمن منتقدان سینمای یونان را از آن خود کرد. فیلم «باد در کشتزارهای […]
به گزارش خبرگزاری ماجرانیوز، فیلم بلند سینمایی «باد در کشتزارهای نیشکر»، به نویسندگی و کارگردانی ابراهیم اشرفپور و تهیهکنندگی سعید شاهسواری در نخستین نمایش جهانی، در بخش مسابقه بیست و پنجمین جشنواره جهانی فیلم المپیا یونان به روی پرده رفت و جایزه انجمن منتقدان سینمای یونان را از آن خود کرد.
فیلم «باد در کشتزارهای نیشکر» که از نقطه نظر پسر کوچک یکی از کارگران دادخواه هفتتپه روایت میشود، با بازگشت به ریشههای سینمای نوین ایران و ارجاعاتی به فیلمهای شاخص سینمای کودک و نوجوان کشورمان، به رشد سریع کودکان و فراموشی عشقهای کودکی در دوران بحران میپردازد.
از جمله عوامل این فیلم میتوان به؛ نویسنده و کارگردان: ابراهیم اشرفپور، تهیهکننده: سعید شاهسواری، مشاور پروژه: محمود اربابی، مشاور کارگردان: مسعود کرامتی، کمال مطوف، مدیر فیلمبرداری: حمید دالوند، برنامهریز و دستیار کارگردان: حمیدرضا برزو، گروه کارگردانی: رحیم جلیلی، محمد مقیسایی، تدوین: پرهام وفایی، صداگذاری: ندا محسنی، موسیقی: مهدی محمودخانی، جلوههای ویژه: محمد میروهابی، اصلاح و رنگ و نور: سامان مجدوفایی، بازیگران: ایلیا حبیبی راد، محمد صادقی حسنوند، مریم شانه تراش، کاظم عینعلی، اشاره کرد.
۵۷۲۴۵
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.