این خواننده کوبایی ـ آمریکایی با کسب جایزه گرمی لاتین در سن ۹۵ سالگی، به کهنسالترین برنده تاریخ جوایز موسیقی لاتین گرمی تبدیل شد و ثابت کرد که هیچ وقت دیر نیست. او پس از چندین دهه نوشتن آهنگ و اجرا برای دوستان و خانواده، سرانجام در ۹۰ سالگی نخستین کنسرت خود را در هالیوود […]
این خواننده کوبایی ـ آمریکایی با کسب جایزه گرمی لاتین در سن ۹۵ سالگی، به کهنسالترین برنده تاریخ جوایز موسیقی لاتین گرمی تبدیل شد و ثابت کرد که هیچ وقت دیر نیست.
او پس از چندین دهه نوشتن آهنگ و اجرا برای دوستان و خانواده، سرانجام در ۹۰ سالگی نخستین کنسرت خود را در هالیوود برگزار کرد. سرانجام نوه او «کارلوس» با کمک «اندی گارسیا» بازیگر کوبایی، آهنگهای «آنجلا آلوارز» را در آلبومی ضبط کرد که این آلبوم موسیقی سال گذشته منتشر شد و در نهایت جایزه لاتین گرمی را برای این هنرمند باسابقه به ارمغان آورد.
«آنجلا آلوارز» پس از کسب جایزه لاتین گرمی برای هنرمند نوظهور گفت: «کسانی که هنوز رویاهای خود را محقق نکردهاند، بدانید که اگرچه زندگی سخت است، اما همیشه راهی برای خروج وجود دارد و با ایمان و عشق میتوان به همه چیز دست یافت».
«آنجلا آلوارز» که در کوبای قبل از انقلاب بزرگ شد از سوی پدر و پدربزرگش برای پیگیری عشقش به موسیقی منع میشد اما با ازدواج و بچه دار شدن در خفا آهنگ مینوشت. پس انقلاب کوبا که منجر به دههها رهبری فیدل کاسترو شد، «آلوارز» تصمیم گرفت که سختترین تصمیم زندگیاش را بگیرد و چهار فرزندش را به آمریکا فرستاد و خودش نیز در نهایت به فرزندانش پیوست اما زندگی آزمون دشواری پیش روی او قرار داد و او همسر و تنها دخترش را به دلیل سرطان از دست داد. با این وجود، او به آهنگسازی و خوانندگی خود ادامه داد و بیشتر آثار خود را فقط با نزدیکترین افراد به اشتراک میگذاشت.
«آلوارز» پس از کسب جایزه بهترین هنرمند نوظهور در بیست و سومین مراسم سالانه لاتین گرمی لاتین، همه رویاپردازان را تشویق کرد و با تقدیم جایزه خود به کشورش کوبا گفت: «افرادی هستند که تسلیم میشوند، اما من تسلیم نشدم ـ من همیشه جنگیدم. به شما قول می دهم هیچ وقت دیر نیست».
۵۷۵۷
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.