مهدی آذرپندار، مدیرعامل انجمن سینمای جوانان با اشاره به اینکه در سالهای گذشته آثار قابل توجهی از نظر کمیت و شاید کیفیت با موضوع محرم و پاسداشت حماسه حسینی ساخته نشده است، عنوان کرد: مراسم اکران پنج فیلم کوتاه با عنوان «خُرده روایتهای عاشقی» به نحوی بهانه و مقدمهای بوده است که ما برای این […]
مهدی آذرپندار، مدیرعامل انجمن سینمای جوانان با اشاره به اینکه در سالهای گذشته آثار قابل توجهی از نظر کمیت و شاید کیفیت با موضوع محرم و پاسداشت حماسه حسینی ساخته نشده است، عنوان کرد: مراسم اکران پنج فیلم کوتاه با عنوان «خُرده روایتهای عاشقی» به نحوی بهانه و مقدمهای بوده است که ما برای این موضوع و برای اهل بیت (ع) در انجمن سینمای جوانان ایران آثار ماندگاری را تولید کنیم. معتقد هستم وقتی یک جامعهای که به ایران هم محدود نمیشود به یک مساله ایمان دارد، به هیچ وجه نمیتواند برچسب تولید سفارشی به فیلمها زده شود و تولید اثر برای این موضوع را به حاشیه ببرد.
مدیرعامل انجمن سینمای جوانان با بیان اینکه این مراسم بهانهای برای توجه بیشتر به این دست از تولیدات سینمایی خواهد بود، افزود: براساس باورهای دینی، تولید اثر برای اهل بیت و به ویژه امام حسین (ع) را برکت میدانیم و معتقد هستیم که تمام هزینههایی که در این راه صرف کنیم، چندین برابر به انجمن بازمیگردد؛ به همین بهانه گمان میکنم کمبود هزینه و امکانات دلیلی بر تولید نشدن از این جمله آثار نبوده و فقدان ایده و فیلمنامه قابل قبول، مهمترین مساله در تولید نشدن آثار است.
آذرپندار در پایان با ابراز این امیدواری که سال آینده در ماه محرم و صفر و برگزاری دوره دیگر «خُرده روایتهای عاشقی» تعداد فیلمهای شاخص با موضوع محرم به تعدادی قابل توجهتری رسیده باشد، گفت: پنج فیلم اکران شده در این مراسم بضاعت ما در سالهای اخیر بوده است و اگرچه احتمال اینکه فیلمهای درخور و قابل توجهی را مورد بررسی قرار نداده باشیم هم وجود دارد، ولی این پنج اثر جزو بهترین فیلمهای کوتاه با موضوع محرم است.
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.