معاون درمان وزارت بهداشت جزئیات ایجاد شبکه درمان ناباروری در کشور و همچنین صندوق حمایت از بیماران صعبالعلاج را تشریح کرد. دکتر سعید کریمی در گفتوگو با ایسنا، درباره جزئیات شبکه درمان ناباروری در کشور، گفت: در شبکه درمان ناباروری، مراکز و خدمات درمان ناباروری به سه سطح تقسیم شده است. سطح اول، همان مطبهای […]
معاون درمان وزارت بهداشت جزئیات ایجاد شبکه درمان ناباروری در کشور و همچنین صندوق حمایت از بیماران صعبالعلاج را تشریح کرد.
دکتر سعید کریمی در گفتوگو با ایسنا، درباره جزئیات شبکه درمان ناباروری در کشور، گفت: در شبکه درمان ناباروری، مراکز و خدمات درمان ناباروری به سه سطح تقسیم شده است. سطح اول، همان مطبهای معمولی، پزشک عمومی، ماما و.… است. اگر در این سطح تشخیص داده شود که بیمار به درمان تخصصیتر نیاز دارد، به سطح دو ارجاع داده میشود که شامل متخصص زنان دوره دیده، اورولوژیست، آزمایشگاه تخصصی و… است که ۸۵ درصد موارد ناباروری در سطح دو حل میشود.
وی افزود: در عین حال ۱۵ درصد موارد نیاز پیدا میکنند که به سطح سه درمان ناباروری ارجاع شوند که شامل IVF و سایر اقدامات درمانی است.
کریمی با بیان اینکه در حال حاضر درمان ناباروری تحت پوشش بیمه قرار گرفته است، ادامه داد: ۹۰ درصد هزینه خدمات درمان ناباروری را بیمهها در بخش دولتی تحت پوشش قرار میدهند. در بخش خصوصی هم مصوب شد که معادل تعرفه عمومی غیردولتی پرداخت شود.
کریمی همچنین گفت: در حال حاضر بالای ۱۰۰ مرکز سطح سه درمان ناباروری در کشور داریم، سطح یک هم که همان مطبها و… است. سطح دو تاکنون وجود نداشته و در حال حاضر آییننامههای مربوط به آن را تدوین کردیم و قرار است هر دانشگاه علوم پزشکی حداقل یک مرکز سطح دو درمان ناباروری داشته باشد؛ یعنی حداقل باید ۶۴ مرکز سطح دو ایجاد شود. بعد از ابلاغ آیین نامه مراکز سطح دو، احتمالا تا پایان سال به تدریج مراکز سطح دو درمان ناباروری اضافه شود.
وی در ادامه صحبتهایش درباره صندوق حمایت از بیماران صعبالعلاج نیز گفت: این صندوق کمکی بود که مجلس شورای اسلامی انجام داد که از آنها تشکر میکنیم. حدود ۵۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار در این صندوق برای پوشش درمان بیماران صعبالعلاج قرار داده شده است. باید توجه کرد این صندوق شامل بیماران صعبالعلاجی است که قابل درمان باشند. در قدم اول پوشش بیماریهایی که از گذشته تحت پوشش بودند، تکمیل میکنیم و سپس بیماریهایی که تا به حال تحت پوشش نبودند، اضافه کنیم. این اقدامات یک پروسه است که در حال انجام است.
وی افزود: از آنجایی که موضوع جدیدی است، بعد از تصویب مجلس باید برایش اساسنامه تدوین شود، در بیمه سلامت دیده شود و بعد در هیات دولت تصویب شود که این اقدامات اخیرا انجام شده است. معاونت درمان هم بسته خدمتی را به شورای عالی بیمه ارائه داده است که از طریق شورای عالی بیمه تحت پوشش قرار بگیرند.
انتهای پیام
معاون فناوری اطلاعات بانک کارآفرین با اشاره به اینکه بانک کارآفرین حامی چهارمین دوره مسابقات رباتیک و برنامهنویسی دانش آموزی "کیدکدشریف۲۰۲۵" است، این حضور را مقدمهای بر حضور بانک کارآفرین در حمایت از نوجوانان و استعدادهای دیجیتال خواند و گفت: بستههای تشویقی و حمایتی ویژه برای شرکتکنندگان برتر چهارمین دوره مسابقات رباتیک و برنامه نویسی دانش آموزی طراحی شده است که شامل دسترسی به منابع فناوری، مشاوره مسیر شغلی، جذب استعدادهای برتر و حمایت از ایدههای نوآورانه در مراحل اولیه خواهد بود.
مشاور عالی و مدیرکل حوزه مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری از پرداخت مطالبات درمانی بازنشستگان در سال ۱۴۰۳، تا پایان اردیبهشتماه خبر داد و گفت: با تدابیر اتخاذ شده، پرداخت کسورات بازنشستگان به مراکز طرف قرارداد به زیر یک ماه خواهد رسید و هزینههای بیماران خاص نیز با کمترین فاصله زمانی پرداخت میشود.
سازمان بورس و اوراق بهادار پس از بررسی مدارک و مستندات ارائه شده از سوی بیمه اتکایی ایران معین، مجوز افزایش سرمایه 84 درصدی این شرکت را صادر کرد.
بانک صادرات ایران در سال 1403 با اختصاص بیش از 58 هزار میلیارد ریال وام قرضالحسنه، بیش از 69000 فقره وام فرزندآوری پرداخت کرد.
دیدگاه بسته شده است.