در گفتوگو با ماجرانیوز مطرح شد؛ حسین عالم بخش، نویسنده و کارگردان تئاتر تلویزیون و رئیس پردیس تئاتر تهران در خصوص مقایسه جشنواره تئاتر تهران با سالهای گذشته و تئاتر فجر گفت: اتفاقاتی که در جشنواره تئاتر سال جاری افتاد، نشان داد ارتقای کیفیت مهم ترین اصلی بود که در اجراها دیده میشد. امسال آثار بسیار […]
در گفتوگو با ماجرانیوز مطرح شد؛
حسین عالم بخش، نویسنده و کارگردان تئاتر تلویزیون و رئیس پردیس تئاتر تهران در خصوص مقایسه جشنواره تئاتر تهران با سالهای گذشته و تئاتر فجر گفت: اتفاقاتی که در جشنواره تئاتر سال جاری افتاد، نشان داد ارتقای کیفیت مهم ترین اصلی بود که در اجراها دیده میشد. امسال آثار بسیار خوب بود و گروهها خیلی خوب کار کرده بودند، خلاقیت و نوآوری در کارها قابل مشاهده بود.
عالم بخش افزود: در جشنواره تئاتر مشاهده کردیم که یک سری از آثار اینقدر خوب بودند که آثار در مجموعه خودشان به طور متعددی متقاضی اجرا داشتند.
او در ادامه صحبتهای خود در خصوص کم لطفی برخی از فعالان هنری گفت: به دلیل اتفاقات اخیر، متاسفانه کم لطفی و بیمهری برخی از فعالان این عرصه در تئاتر نشان داد که حضور برخی از هنرمندان چقدر پر رنگ بود. مخصوصا هنرمندان جوان در بخش ایثار و در بخش سردار حاج قاسم سلیمانی آثار زیبایی با مخاطب خیلی خوب ارائه دادند که حتی در ابتدای جشنواره شاید ما این تعداد مخاطب را پیشبینی نمیکردیم.
وی افزود: حضور ای تعداد از مخاطبان نشان دهنده این هست که هنرمندان ما مختصص، دلسوز و وفادار هستند و ارتقای سطح کیفی کارها نشان داد که چقدر کارها اثر گذار هستند و چقدر مخاطب را به سمت صندلیها میکشاند؛ مخاطب تشنه هنر و تشنه هنر ناب ایرانی است که در این جشنواره بهره و استفاده برد هم برد.
رئیس پردیس تئاتر تهران گفت: ما سالهای گذشته جشنواره تئاتر را داشتیم اما یکی از دلایل سالهای گذشته حقیقا بیماری کرونا بود که اتفاقات زیادی را رقم زد. دبیری خوب امیرحسین شفیعی، همکاری همکارانم در پردیس تئاتر تهران، حمایت بنیاد شهید، حوزه هنری و اداره کل ارشاد استان تهران جشنواره خوب و دور از انتظاری را رقم زد، این جشنواره هم برای مخاطبان و هم برای شرکت کنندگان خوش آید و دلچسب بود. الحمدالله این جشنواره اتفاق خوبی بود و پردیس هم همانند جشنوارههای قبل و با امکانات اخیر خود نشان داد که میتواند در سطح بین المللی هم جشنواره برگزار کند.
او در پاسخ به چگونگی حضور رده سنی مخاطبان کودک، جوان و بزرگسال گفت: نمایشها طوری بود که برای بزرگسال بود و هم مخاطب جوان پای کار بودند. در برخی از بخشها کودکان هم برای تماشا آمده بودند، حتی در بین هنرمندان منتخب هرمند کودک و نوجوان داشتیم که بسیار زیبا بازی و نقش آفرینی کرده بودند.
حسین عالم بخش افزود: در تعدادی از نمایشهای جشنواره تئاتر استان تهران، مدارس حضور پیداکردند، دانشآموزان سالهای هفتم، هشتم و نهم از کارها دیدن کردند و بخشهای ایثار و حاج قاسم را بیشتر دوست داشتند که تماشا کنند. این دوره از جشنواره با اتفاقات جالبی برایمان همراه بود و بازخوردهایی که از این نوجوانان میگرفتیم بازخوردهای شیرین و شایستهای بود که امیدوار هستیم بتوانیم در این برنامهها استمرار داشته باشیم.
عالم بخش در خصوص پیش رو بودن جشنواره تئاتر فجر سال جاری گفت: در خصوص جشنواره تئاتر فجر امسال با دبیری آقای کوروش زارعی و همراهانش انشاءالله شاهد اتفاقات خوبی باشیم. جشنواره تئاتر فجر ملی و برای همه مردم ایران است؛ همانطور که تیم ملی کشورمان برای همه مردم است نه برای یک قشر خاصی. این جشنواره جشنواره ملی است و سند جشنواره به اسم بنده و هنرمند دیگری نیست و چقدر شیرین خواهد بود در جشنوارههای ملی شاهد درخشش هنرمندان جوانمان و حضور هنرمندان باسابقه کشورمان باشیم.
عالم بخش می گوید: اتفاقی که در جشنواره تئاتر استان تهران رقم خورد نشان داد که پتانسیل و گروههای بالقوهای وجود دارند که و استعدادهای خلاقی دارند که بعضی اوقات در هایوهوی جشنوارهها ناپدید میشوند، دیده نمیشوند چه بسا که آینده هنر تئاتر کشورما وابسته به دستان هنرمند آنها است ولی ما به آنها شاید زیاد اهمیت نمیدهیم.
او بیان کرد: هرچقدر که بتوانیم به قشر جوان به طور صحیح درست و اصولی با در اختیار گذاشتن تجربه پیشکسوتان و آموزه داری آنها بها دهیم در آیندهای نه چندان دور اتفاقات خیلی خوبی را در صحنه خواهیم دید که خانوارها خودشان از هنر روی صحنه استفاده کنند.
عالم بخش اظهار کرد: اتفاقی که جشنواره تئاتر استان تهران نشان داد این بود که وحدت هنری اتفاق افتاد و اینکه بخواهیم بیمهری و بی لطفی به خاک و هنرمان کنیم کمی دور از بی انصافی است مخصوصا در شرایط حاضری که داریم. او به شرایط زلزله بم اشاره کرد که در آن زمان هنرمندان به طور خودجوش برای مردم اجرای تئاتر انجام میدادند تا همدردی خود را به نحوی به مردم آسیب دیده نشان دهند.
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.