به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، علیاصغر دریایی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان ضمن اعلام این خبر گفت: امسال نیز همچون سالهای قبل سازمان امور سینمایی و سمعی بصری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، امکان اکران همه فیلمهای راهیافته به بخشهای مختلف چهلویکمین جشنواره فیلم فجر در استان کردستان را فراهم کرده است. وی افزود: اکران […]
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، علیاصغر دریایی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان ضمن اعلام این خبر گفت: امسال نیز همچون سالهای قبل سازمان امور سینمایی و سمعی بصری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، امکان اکران همه فیلمهای راهیافته به بخشهای مختلف چهلویکمین جشنواره فیلم فجر در استان کردستان را فراهم کرده است.
وی افزود: اکران همزمان آثار جشنواره فیلم فجر در استان کردستان در سالهای قبل با استقبال بینظیری مواجه بوده است.
دبیر شورای فرهنگ عمومی استان کردستان تصریح کرد: تاثیرگذاری تماشای فیلم در فرهنگسازی و همچنین کاهش و پیشگیری از آسیبهای اجتماعی و فرهنگی، یکی از مهمترین اهداف اکران همزمان آثار جشنواره فیلم فجر در استان است. بر این اساس امکان حضور مردم مناطق حاشیه شهر برای دیدن فیلمهای این دوره از جشنواره را فراهم خواهیم کرد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان عنوان کرد: فیلمهای این دوره از جشنواره در دو سالن شماره یک و شماره دو پردیس سینمایی بهمن سنندج اکران خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: اگرچه سازمان سینمایی و سمعی بصری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تاکنون امکان و مجوز اکران در پردیس سینمایی بهمن سنندج را صادر کرده است، اما بدون شک تلاش خواهیم کرد در صورت موافقت سازمان سینمایی کشور علاوه بر سنندج در یک یا دو شهر دیگر استان نیز اکران همزمان آثار جشنواره را داشته باشیم.
دریایی درباره حضور فیلمسازهای استان کردستان در این رویداد هنری گفت: ویژه برنامههایی برای تجلیل و قدردانی از فعالان عرصه فیلمسازی استان، در ایام اکران فیلمهای چهلویکمین جشنواره فیلم فجر در استان کردستان تدارک دیده شده است.
چهل و یکمین جشنواره بین المللی فیلم فجر همزمان با تهران در ۳۱ استان کشور برگزار می شود.
۵۷۲۴۵
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.