از تیزر فیلم سینمایی «جنگ جهانی سوم» در آستانه نمایش این فیلم در هفتاد و نهمین جشنواره ونیز رونمایی شد. کارگردانی، تهیهکنندگی و تدوین «جنگ جهانی سوم» برعهده هومن سیدی است و هومن سیدی، آرین وزیردفتری و آزاد جعفریان نویسندگان این فیلم سینمایی هستند. عوامل «جنگ جهانی سوم» که در جشنواره حضور دارند به شرح […]
از تیزر فیلم سینمایی «جنگ جهانی سوم» در آستانه نمایش این فیلم در هفتاد و نهمین جشنواره ونیز رونمایی شد.
کارگردانی، تهیهکنندگی و تدوین «جنگ جهانی سوم» برعهده هومن سیدی است و هومن سیدی، آرین وزیردفتری و آزاد جعفریان نویسندگان این فیلم سینمایی هستند.
عوامل «جنگ جهانی سوم» که در جشنواره حضور دارند به شرح زیر معرفی میشوند: تهیهکننده، نویسنده و کارگردان: هومن سیدی، مدیر فیلمبرداری: پیمان شادمانفر، بازیگران: محسن تنابنده، ندا جبرائیلی، مهسا حجازی، نوید نصرتی، طراحیصحنه: محسن نصرالهی، طراح لباس: الهام معین، نماینده سرمایهگذاران: آیدا مصباحی.
همچنین عرضه و پخش بینالمللی فیلم نیز بر عهده محمد اطبایی (مستقلهای ایرانی) است.
این فیلم سینمایی در تاریخ ۷ سپتامبر ساعت ۱۴:۳۰ در سالن دارسانا در بخش رقابتی افقها (اوریزانته) به صورت رسمی نمایش داده میشود.
در خلاصه داستان این فیلم آمده است که «شکیب یک کارگر روز مزد بیخانمان است که هرگز نتوانسته با از دست دادن همسر و پسرش در زلزله سالها پیش کنار بیاید. او اکنون در پشت صحنه یک فیلم مشغول به کار است. محل ساختوسازی که او امروز در آن کار میکند به لوکیشن فیلمی درباره جنایات هیتلر در طول جنگ جهانی دوم تبدیل میشود.»
جشنواره فیلم ونیز قدیمیترین جشنواره سینمایی جهان است که از تاریخ ۳۱ آگوست تا ۱۰ سپتامبر در جزیره لیدو ونیز برگزار میشود.
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.