هالیوود ریپورتر با اشاره به پنج فیلم از جمله «جنگ جهانی سوم» نماینده رسمی سینمای ایران در اسکار ۲۰۱۳، از آنها به عنوان شانسهای غیرمنتظره شاخه بهترین فیلم بینالمللی۲۰۲۳ نام برده است. هومن سیدی در فیلم «جنگ جهانی سوم» داستان کارگری روز مزدی را روایت میکند که پس از دست دادن همسرش در یک فاجعه […]
هالیوود ریپورتر با اشاره به پنج فیلم از جمله «جنگ جهانی سوم» نماینده رسمی سینمای ایران در اسکار ۲۰۱۳، از آنها به عنوان شانسهای غیرمنتظره شاخه بهترین فیلم بینالمللی۲۰۲۳ نام برده است.
هومن سیدی در فیلم «جنگ جهانی سوم» داستان کارگری روز مزدی را روایت میکند که پس از دست دادن همسرش در یک فاجعه وحشتناک، بهطور شگفتانگیزی برای بازی در نقش آدولف هیتلر در فیلمی ایرانی و آلمانی از جنگ جهانی دوم انتخاب میشود.
ترکیب کمدی، درام احساسی و تفسیر اجتماعی ظریف، هیات داوران جشنواره فیلم ونیز را برانگیخته است تا جایی که جوایز بهترین فیلم و بهترین بازیگر مرد (محسن تنابنده) در بخش افقها به این فیلم رسید.
«جنگ جهانی سوم» ساخته هومن سیدی پس از حضور موفق در جشنواره ونیز در سی و پنجمین دوره جشنواره بینالمللی فیلم توکیو جایزه ویژه هیات داوران را به خود اختصاص داد.
محسن تنابنده، ندا جبرئیلی، مهسا حجازی، نوید نصرتی، لطفالله سیفی و حاتم مشمولی به ایفای نقش در فیلم «جنگ جهانی سوم» پرداختهاند. همچنین پخش بینالمللی این فیلم بر عهده محمد اطبایی کمپانی مستقلهای ایرانی است.
فیلمهای «برادران ما» ساخته «رشید بوشارب» کارگردان فرانسوی-الجزایری به نمایندگی از سینمای الجزایر، انیمیشن «بهار ابدی» ساخته «جیسون لوفتوس» به نمایندگی از کانادا، «دختر آرام» ساخته «کولم بایراد» از سینمای ایرلند و «مارس وان» ساخته «گابریل مارتینز» از برزیل به عنوان دیگر چهار فیلم معرفی شده هستند که میتوانند معادلات شاخه بهترین فیلم بینالمللی اسکار ۲۰۲۳ را تغییر دهند.
مراسم نود و پنجمین دوره جوایز سینمایی اسکار روز ۱۲ مارس ۲۰۲۳ (۲۱ اسفند) در تئاتر دالبی در هالیوود برگزار خواهد شد.
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.