ماهرخ عباسپور: به تازگی ابراهیم عامریان، تهیهکننده به همراه کریم امینی کارگردان برای فیلم سینمایی «جلبک» درخواست پروانه ساخت دادهاند. عامریان و امینی این روزها فیلم سینمایی «فسیل» را در مقام تهیهکننده و کارگردان روی پرده دارند که تا امروز فروشی بالغ بر ۵۷ میلیارد تومان را در گیشه ثبت کرده است. ابراهیم عامریان بهعنوان […]
ماهرخ عباسپور: به تازگی ابراهیم عامریان، تهیهکننده به همراه کریم امینی کارگردان برای فیلم سینمایی «جلبک» درخواست پروانه ساخت دادهاند. عامریان و امینی این روزها فیلم سینمایی «فسیل» را در مقام تهیهکننده و کارگردان روی پرده دارند که تا امروز فروشی بالغ بر ۵۷ میلیارد تومان را در گیشه ثبت کرده است.
ابراهیم عامریان بهعنوان یکی از چهرههای موفق در عرصه تولید فیلمهای کمدی پرفروش در سالهای اخیر، پیش از این «انفرادی»، «دینامیت»، «تگزاس» و… را تهیهکنندگی کرده است.
علاوه بر «فسیل»، این روزها «جنگ جهانی سوم» به کارگردانی هومن سیدی یکی از فیلمهای پر بحث است، فیلمی که در مهرماه یک هفته اکران شد و برای آنکه خیلی مورد نقد منتقدان قرار نگیرد و ابتدا سر و صدایش در اسکار باشد به گفته عوامل سازنده بلیتهای محدودی را به فروش رساند البته همان زمان خبرگزاری ایلنا این ادعا را در گزارشی منتشر کرد. شش ماه گذشت و طی اتفاقی که دلیل آن مشخص نشد، این فیلم سینمایی لو رفت و در دسترس عموم قرار گرفت.
به همین دلیل سازمان سینمایی و عوامل سازنده تصمیم گرفتند این فیلم را ۲۶ فروردین در سینماها اکران کنند. اکران این فیلم ۲۶ فروردین آغاز شد و تنها در ۲۴ ساعت توانست ۷ هزار و ۶۷۵ مخاطب را به سینما بیاورد. این فیلم تاکنون ۳۹۱ سالن سینمایی را به خود اختصاص داده و ۳۹۹ میلیون تومان را در گیشه به ثبت رسانده است.
همزمان با اکران «جنگ جهانی سوم» فیلم سینمایی «بابا سیبیلو» هم در سینما اکران شد که تنها ۳۶ بلیت فروخته و یک میلیون تومان در گیشه ثبت کرده است.
۲۵۹۲۴۵
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.