به گزارش ماجرانیوز، انجمن جهانی فولاد در جدیدترین گزارش خود اعلام کرد کل تولید فولاد جهان در هفتمین ماه سال جاری میلادی ۶.۵ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل کاهش یافته و به ۱۴۹.۳ میلیون تن رسیده است. با وجود کاهش ۶.۵ درصدی تولید فولاد جهان طی ماه جولای ۲۰۲۲، تولید فولاد ایران در […]
به گزارش ماجرانیوز، انجمن جهانی فولاد در جدیدترین گزارش خود اعلام کرد کل تولید فولاد جهان در هفتمین ماه سال جاری میلادی ۶.۵ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل کاهش یافته و به ۱۴۹.۳ میلیون تن رسیده است.
با وجود کاهش ۶.۵ درصدی تولید فولاد جهان طی ماه جولای ۲۰۲۲، تولید فولاد ایران در این ماه ۳۴ درصد رشد کرده و به ۲ میلیون تن رسیده است. ایران در هفتمین ماه سال میلادی گذشته ۱.۴۹ میلیون تن فولاد تولید کرده بود.
این گزارش کل تولید فولاد ایران در ۷ماهه نخست سال جاری میلادی را نیز ۱۷.۴ میلیون تن اعلام کرده است. تولید فولاد ایران در این دوره نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳.۷ درصد رشد داشته است. ایران در ماههای ژانویه تا جولای سال ۲۰۲۱ بالغ بر ۱۶.۸ میلیون تن فولاد تولید کرده بود.
ایران با تولید بیش از ۱۷ میلیون تنی فولاد در ۷ ماهه امسال به عنوان دهمین تولیدکننده بزرگ فولاد جهان طی این دوره شناخته شده است. در میان ۱۰ تولیدکننده بزرگ فولاد جهان فقط ایران و هند بودهاند که در ۷ماهه امسال با رشد تولید مواجه شدهاند و تولید فولاد سایر کشورها کاهشی بوده است.
چین به عنوان بزرگترین تولیدکننده فولاد جهان، ۶۰۹.۳ میلیون تن فولاد در ماههای ژانویه تا جولای امسال تولید کرده است. تولید فولاد چین در این دوره ۶.۴ درصد کاهش یافته است. هند، ژاپن، آمریکا، روسیه، کره جنوبی، آلمان، ترکیه، برزیل و ایران به ترتیب در رتبه های دوم تا دهم قرار گرفتهاند.
در حالی تولید فولاد ایران با وجود قرار داشتن تحت تحریمهای آمریکا در ۷ماهه نخست ۲۰۲۲ و همچنین در هفتمین ماه این سال رشد داشته است که تولید فولاد آمریکا به عنوان عامل و بانی وضع تحریمها علیه ایران در این دوره ۳ درصد و در هفتمین ماه امسال ۶.۴ درصد کاهش داشته است.
کل تولید فولاد جهان در ۷ماهه نخست سال جاری میلادی نیز ۱۱۰۲ میلیون تن گزارش شده است که این رقم با افت ۵.۴ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل مواجه شده است.
براساس دادههای بانک مرکزی، در اردیبهشت ماه سال جاری بیش از ۹.۸ میلیون فقره چک در کشور مبادله شد که از این میزان نزدیک به یک میلیون فقره چک معادل ۱۰.۱ درصد از تعداد و ۱۴.۴ درصد از مبلغ آنها برگشت خورده است.
صور کنید روزی برسد که همه خدمات مالی مورد نیازتان، از افتتاح حساب بانکی گرفته تا بیمه عمر و سرمایهگذاری، در یک جا و با کمترین پیچیدگی در دسترس باشد. این روزنه امید، همان چیزی است که مدل «بانک بانشورنس» یا تلفیق هوشمند بانک و بیمه به ارمغان میآورد؛ مدلی که در دنیا به عنوان یک تحول بزرگ در نظامهای مالی شناخته شده و ایران امروز بیش از هر زمان به آن نیازمند است
در پایان اردیبهشتماه ۱۴۰۴، استان تهران با ماندهای بالغ بر ۸۲۶۵ هزار میلیارد تومان در صدر فهرست استانهای دارای بیشترین سپردههای بانکی قرار گرفته است.
با عبور از سال ۱۴۰۳ که نقطه عطفی در بازسازی و شکوفایی بانک صادرات ایران به شمار میرفت، بهار ۱۴۰۴ نویدبخش ادامه همان مسیر موفق و رو به رشد برای یکی از بزرگترین بانکهای بورسی کشور بوده است
دیدگاه بسته شده است.