۱۱:۳۷ – ۰۷ آذر ۱۴۰۱ ۱۱:۳۷ – ۰۷ آذر ۱۴۰۱ اولین کارگاه جشنواره فیلم ۱۰۰ برگزار شد؛ اولین کارگاه آموزشی سیزدهمین جشنواره فیلم ۱۰۰ از سلسله کارگاههای آموزشی این دوره با عنوان «تولید فیلم ۱۰۰ ثانیه ای» با تدریس محمدرضا خردمندان در زنجان برگزار شد. این کارگاه با مروری بر طراحی ایده و فیلمنامه و […]
۱۱:۳۷ – ۰۷ آذر ۱۴۰۱
اولین کارگاه جشنواره فیلم ۱۰۰ برگزار شد؛
اولین کارگاه آموزشی سیزدهمین جشنواره فیلم ۱۰۰ از سلسله کارگاههای آموزشی این دوره با عنوان «تولید فیلم ۱۰۰ ثانیه ای» با تدریس محمدرضا خردمندان در زنجان برگزار شد. این کارگاه با مروری بر طراحی ایده و فیلمنامه و کارگردانی توسط سیدمحمدرضا خردمندان، کارگردان سینما و تلویزیون برای جمعی از هنرجویان و فیلمسازان جوان استان توسط حوزه هنری استان زنجان برگزار شد.در این کارگاه دو روزه که در تاریخ دوم و سوم آذرماه درسالن اجتماعات جهاد دانشگاهی استان زنجان و با حضور بیش از ۷۵ نفر از علاقمندان به فیلمسازی برگزار شد، بخشی از طرحها و فیلمنامههای کوتاه هنرجویان جوان مورد بررسی قرار گرفت.محمدرضا خردمندان علاوه بر پرداختن به مباحث و تکنیکهای رسیدن به یک فیلمنامه ۱۰۰ و کارگردانی آن، نمونههایی از فیلمهای ۱۰۰ ثانیهای مرتبط با موضوع را نیز نمایش داد. همچنین در دومین روز این کارگاه هنرجویان و فیلمسازان جوان استان با نظارت این کارگردان جوان در جریان انجام یک کار گروهی و کارگاهی اقدام به تولید یک فیلم کوتاه ۱۰۰ ثانیه کردند.در ادامه این روند جشنواره فیلم ۱۰۰ که رویکرد فراتهران را در برنامه سیزدهمین دوره خود دنبال میکند، همزمان با اعلام فراخوان در شهرهای مختلف و مراکز استان ها، با حضور اساتید مطرح، کارگاههای آموزشی برگزار خواهد کرد.سیزدهمین دوره جشنواره بین المللی فیلم ۱۰۰ نهم تا دوازدهم اسفند ماه ۱۴۰۱ به دبیری یوسف منصوری و به همت سازمان سینمایی سوره برگزار میشود.
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.