درباره اکران فیلم «خط استوا» که اکرانش از امروز، چهارشنبه سوم اسفند ماه شروع میشود و پیشبینیاش از استقبال مخاطب بیان کرد: با توجه به فضای فیلم و داستان آن که مناسب تماشای خانوادهها در ایام نوروز است، تصمیم گرفتیم، فیلم را در این مقطع اکران کنیم. ولی به طور کلی در حال حاضر در […]
درباره اکران فیلم «خط استوا» که اکرانش از امروز، چهارشنبه سوم اسفند ماه شروع میشود و پیشبینیاش از استقبال مخاطب بیان کرد: با توجه به فضای فیلم و داستان آن که مناسب تماشای خانوادهها در ایام نوروز است، تصمیم گرفتیم، فیلم را در این مقطع اکران کنیم. ولی به طور کلی در حال حاضر در شرایطی هستیم که همه چیز به ساعت و دقیقه تغییر میکند و هر تصمیمی برای هر جنبه از کار یا زندگی، درصد خیلی بالایی از ریسک را در خود دارد. اکران و سینما هم از این شرایط اقتصادی و اجتماعی ما جدا نیستند به همین دلیل خیلی نمیتوان پیش بینی دقیق از شرایط داشت و همه چیز به روزهای آینده موکول میشود.
وی ادامه داد: «خط استوا» بازیگرانی دارد که جنبههای مختلفی از کار را تجربه کردهاند و هیچ کدام این طور نبودهاند که صرفاً بازیگر فیلمهای کمدی باشند. ملاک انتخاب آنها هم تناسب با نقش و تواناییهای خودشان بوده و امیدوارم این مجموعه در کنار داستان فیلم به صورتی باشد که مردم با آن ارتباط برقرار کنند.
نعیمی درباره وضعیت تبلیغات فیلم هم گفت: تصور نمیکنم اتفاق تازهای در این زمینه و از این جهت که مثلاً تلویزیون همکاری جدیدی را با سینما شروع کرده یا شهرداری همکاری خاصی را برای فیلم ما ترتیب داده، اتفاق افتاده باشد. البته شهرداری هر وقت تمایل داشته باشد به شکلهای مختلف با سینما همکاری داشته مثل همین چند هفته قبل که برای جشنواره فجر بیلبوردهای زیادی را اختصاص داده بود و سوال من اینجاست که چرا شهرداری این بیلبوردها را به سینمای ایران اختصاص نمیدهد و در طول سال از سینما حمایت نمیکند؟ آیا مخاطبینی که به جشنواره فجر میروند، با مخاطبینی که در طول سال به سینما میروند تفاوت دارند؟ آیا این حمایت به این دلیل است که جشنواره فجر اتفاقی دولتی است و شهرداری خود را ملزم به حمایت از آن میداند؟ و اینکه چرا برخلاف تمام وعدههایی که مبنی بر حمایت از بخش خصوصی داده میشود، حتی در شکل حداقلی هم حمایتی از این فیلمها صورت نمیگیرد؟
کمدی «خط استوا» با بازی فرهاد اصلانی، سیامک انصاری و آزاده صمدی توسط دفتر پخش خانه فیلم از سوم اسفندماه در سینماهای سراسر کشور روی پرده میرود.
۲۵۹۲۴۷
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.