پویانمایی «خانه» به نویسندگی حامد عزیزی، در ژانر درام و علمی تخیلی ساخته شده است که به موضوع حفاظت از محیط زیست میپردازد و مدت زمان آن یک دقیقه است. خانه، با نگاه آینده نگرانه و هشدار به انسانها تولید شده است و در خلاصه داستان آن آمده است: «خیلی دور خیلی نزدیک، همه به […]
پویانمایی «خانه» به نویسندگی حامد عزیزی، در ژانر درام و علمی تخیلی ساخته شده است که به موضوع حفاظت از محیط زیست میپردازد و مدت زمان آن یک دقیقه است.
خانه، با نگاه آینده نگرانه و هشدار به انسانها تولید شده است و در خلاصه داستان آن آمده است: «خیلی دور خیلی نزدیک، همه به دنبال بازگشت به اصالت خود هستند و دلشان در خانه آرام میگیرد. از خانه خود محافظت کنیم.»
این انیمیشن محصول سینمای مستقل و تجربی است و تنها نماینده ایران در این جشنواره است. پخش بین المللی پویانمایی خانه را استودیو چهار و هرنان اورتیز بر عهده دارد.
پویانمایی خانه، پیش از این نامزد بهترین انیمیشن کوتاه از فستیوال فیلم مکمینویل امریکا شده است و همچنین جایزه بهترین جلوههای بصری آینده نگر را از فستیوال پورتو سزارئو و جایزه بهترین انیمیشن با نگاه خلاقه به معماری شهری آینده از جشنواره فیلم عجمان امارت، را کسب کرد.
این جشنواره در سه بخش فیلم و سریالهای بین المللی، تلویزیون و پخش آنلاین (با تمرکز بر علمی تخیلی، فانتزی، ترسناک، هیجانانگیز، اکشن ماجراجویی، سینمای کمیک) و فیلم کوتاه و سریال برگزار میشود که بر ژانرهای واقعی و خارق العاده تمرکز دارد.
سومین دوره جشنواره بین المللی فیلم قهرمانان ایتالیا، در تاریخ ۲۴ تا ۲۶ نوامبر در شهر رم برگزار میشود. آثار راه یافته به این جشنواره در در بخشهای انیمیشن، فیلم کوتاه، آکادمی ها، مستند و موزیک ویدئو با هم رقابت میکنند و در هر بخش جوایزی به برگزیدگان اهدا میشود.
عوامل ساخت این فیلم انیمیشن که بدون دیالوگ است، عبارتند از: نویسنده، کارگردان و تهیه کننده، حامد عزیزی، جلوههای ویژه و انیمیشن و تدوین: حامد عزیزی، صدا گذاری و موسیقی: ایوان (infraction) مجری طرح: استودیو چهار، روابط عمومی: فاطمه آذری.
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.