مدیرعامل برادران وارنر دیسکاوری اعلام کرد مدیران جدید این استودیو قراردادی برای ساخت چندین فیلم جدید با اقتباس از کتابهای تالکین امضا کردهاند. اولین سهگانه «ارباب حلقهها» به کارگردانی پیتر جکسون نزدیک به ۳ میلیارد دلار در سراسر جهان فروخت و سه گانه بعدی او با اقتباس از «هابیت» تالکین نیز همین مسیر را دنبال […]
مدیرعامل برادران وارنر دیسکاوری اعلام کرد مدیران جدید این استودیو قراردادی برای ساخت چندین فیلم جدید با اقتباس از کتابهای تالکین امضا کردهاند.
اولین سهگانه «ارباب حلقهها» به کارگردانی پیتر جکسون نزدیک به ۳ میلیارد دلار در سراسر جهان فروخت و سه گانه بعدی او با اقتباس از «هابیت» تالکین نیز همین مسیر را دنبال کرد.
هنوز از فیلمسازی که باید این پروژهها را شکل بدهد خبری درز نکرده اما جکسون و همراهانش گفتهاند توسط استودیو در جریان مسیری که طی میشود هستند. آنها گفتهاند صحبتها با استودیو ادامه دارد. مایک دی لوکا و پم عبدی مدیران جدیدی که قصد انجام این کار را دارند گفتهاند با وجود ساخته شدن دو ۳ گانه، هنوز جهان وسیع و خیرهکنندهای که تالکین خلق کرده، تا حد زیادی ناشناخته باقی مانده است. هنوز درباره زمانبندی ساخت یا اکران فیلمهای جدید هم صحبتی نشده است.
اولین ۳ گانه پیترجکسون با بازی الیجا وود، ایان مک کلن، لیو تایلر، ویگو مورتنسن، شان استین و کیت بلانشت ساخته شد و ۳ فیلم روی هم ۳۰ نامزدی اسکار را به دست آوردند و «ارباب حلقهها: بازگشت پادشاه» در سال ۲۰۰۳ جایزه بهترین فیلم را دریافت کرد.
کمپانی برادران وارنر برای سال جدید برنامه پروپیمانی دارد و «شزم!» با بازی زاخارا لوی، «فلش» با بازی ازرا میلر، «باربی» با بازی مارگو رابی و رایان گاسلینگ و پس از آن «مگ ۲» با بازی جیسون استاتهام راهی سینماها میشوند. در پایان سال نیز تیموتی شالامه با «تل ماسه ۲» و پس از آن با فیلمی اقتباسی از «کارخانه شکلاتسازی» رولد دال و «آکوامن» جدید با بازی جیسون موموآ راهی سینماها میشود.
۲۵۹۲۴۵
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.