هفتاد و سومین دوره جشنواره فیلم برلین به ریاست کریستین استوارت جایزه خرس طلایی را به مستند «در ادمان» به کارگردانی نیکلا فلیپر اهدا کرد. این فیلم درباره آسایشگاهی است که بیمارانش را با استفاده از هنر درمان میکند. برندگان جشنواره برلین عبارت هستند از: برنده خرس طلایی: «در ادمان» ساخته نیکلا فلیپر برنده خرس […]
هفتاد و سومین دوره جشنواره فیلم برلین به ریاست کریستین استوارت جایزه خرس طلایی را به مستند «در ادمان» به کارگردانی نیکلا فلیپر اهدا کرد. این فیلم درباره آسایشگاهی است که بیمارانش را با استفاده از هنر درمان میکند.
برندگان جشنواره برلین عبارت هستند از:
برنده خرس طلایی: «در ادمان» ساخته نیکلا فلیپر
برنده خرس نقرهای جایزه بزرگ هیأت داوران: «آتش» ساخته کریستین پتزولد
برنده خرس نقرهای هیأت داوران: «زندگی بد» ساخته ژوائو کانیژو
برنده خرس نقرهای بهترین کارگردان: فیلیپ گارل برای «ارابه بزرگ»
برنده خرس نقرهای بهترین بازیگر نقش اول: سوفیا اوترو برای «۲۰ هزار گونه زنبور»
برنده خرس نقرهای بهترین بازیگر نقش مکمل: تیا ایره برای «تا پایان شب»
برنده بهترین فیلمنامه: آنجلا شانلک برای «موسیقی»
برنده خرس نقرهای بهترین دستاورد هنری: الن لووار برای فیلمبرداری «پسر دیسکو»
همچنین در بخش مستند جایزه بهترین فیلم به «اکو» رسید و جایزه ویژه نیز به «اورلاندو، بیوگرافی سیاسی من» تعلق گرفت.
در بخش فیلم کوتاه نیز جایزه خرس طلایی به «کرم پیلهساز» اهدا شد و خرس نقرهای به «غوطهور در سیاهی» رسید.
منبع: ورایتی
۵۷۲۴۷
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.