«آر. کِلی»، خواننده سرشناس آمریکایی و برنده جایزه گرمی به تحمل۳۰ سال زندان محکوم شد. به گزارش ماجرانیوز، «آر. کِلی» ستاره ۵۵ ساله موسیقی «R&B» از سوی داگاهی در شهر نیویورک به جرم قاچاق جنسی و سوء استفاده از شهرتش برای جذب طرفدارانش و انجام تجاوز جنسی، به ۳۰ سال حبس محکوم شد. «آن دانلی» […]
«آر. کِلی»، خواننده سرشناس آمریکایی و برنده جایزه گرمی به تحمل۳۰ سال زندان محکوم شد.
به گزارش ماجرانیوز، «آر. کِلی» ستاره ۵۵ ساله موسیقی «R&B» از سوی داگاهی در شهر نیویورک به جرم قاچاق جنسی و سوء استفاده از شهرتش برای جذب طرفدارانش و انجام تجاوز جنسی، به ۳۰ سال حبس محکوم شد.
«آن دانلی» قاضی منطقهای ایالات متحده، روز چهارشنبه (۲۹ ژوئن) پس از شنیدن سخنان چندین بازمانده که نشان دادند چگونه این جرائم جنسی زندگیشان را تحت تاثیر قرار داده است، این حکم را صادر کرد. او از شهرت، ثروت و محبوبی خود برای طعمه کردن کودکان و زنان جوان برای تجاوز جنسی استفاده میکرده است.
یکی از شاکیان این پرونده در دادگاه، «آر. کلی» را مورد خطاب قرار داد و گفت: «تو مرا وادار به انجام کارهایی کردی که روحم را شکست. به معنای واقعی کلمه آرزو میکردم به خاطر اینکه احساس پستی بسیاری به من میدادی، بمیرم. به یاد می آوری؟».
اولین بار اتهاماتی مبنی بر سوء استفاده از دختران جوان در دهه ۱۹۹۰ میلادی علیه «آر کلی» مطرح شد اما با این حال او همچنان طرفداران بسیار زیادی داشت و میلیونها نسخه از آلبومهای او پس از این اتهامات نیز به فروش رفت.
خشم گسترده نسبت به رفتارهای غیراخلاقی این خواننده همزمان با جنبش «#Metoo» و پس از انتشار سریالهای مستند «بازمانده کلی» به اوج خود رسید.
وکلای «آر. کِلی» استدلال کرده بودند که او نباید بیش از ۱۰ سال زندان داشته باشد، زیرا او دوران کودکی آسیب زایی شامل سوء استفاده جنسی شدید و طولانیمدت در دوران کودکی، فقر و خشونت را تجربه کرده است.
انتهای پیام
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.