به گزارش . ماجرانیوز، ولادیمیر پوتین، رئیسجمهور روسیه، دولت فدرال و بانک مرکزی مسکو را موظف کرده است تا یک محدودیت ماهانه یک میلیارد دلاری برای خرید ارز خارجی برای استفاده در معاملات با اشخاص و نهادها در سایر کشورها اعمال کنند. بیشتر بخوانید: شما نظر بدهید/ با افزایش سن بازنشستگی موافقید یا خیر، چرا؟ […]
به گزارش . ماجرانیوز، ولادیمیر پوتین، رئیسجمهور روسیه، دولت فدرال و بانک مرکزی مسکو را موظف کرده است تا یک محدودیت ماهانه یک میلیارد دلاری برای خرید ارز خارجی برای استفاده در معاملات با اشخاص و نهادها در سایر کشورها اعمال کنند.
به گزارش . ریانووستی، طبق اعلامیه کرملین، این محدودیت ها برای ساکنان روسیه که ارز کشورهای دیگر را در بازار ارز داخلی برای نقل و انتقالات به خارج از کشور استفاده میکنند، اعمال خواهد شد.
این دستور بخشی از دستورالعملی است که پس از نشستی درباره مسائل اقتصادی در ۱۱ آوریل صادر شد اما هفته گذشته منتشر شد. این اقدامات بر تراکنش های اعتباری «حساب های افتتاح شده در بانک های واقع در خارج از قلمرو روسیه» تأثیر می گذارد.
آخرین مهلت برای اعمال محدودیت در ۱ ژوئن ۲۰۲۳ تعیین شده است. پوتین همچنین از بانک روسیه و وزارت دارایی می خواهد فهرستی از مواردی را که در آنها محدودیت اعمال نمی شود تهیه کنند.
روسیه با تحریمهای سنگین غرب که در پاسخ به حمله این کشور به اوکراین در اواخر فوریه ۲۰۲۲ اعمال شد، از جمله مسدود کردن ذخایر ارز خارجی خود در خارج از کشور و محدود کردن دسترسی این کشور به خدمات بانکی و مالی دست و پنجه نرم میکند.
برای جلوگیری از کمبود ارزهای قابل تبدیل مانند دلار آمریکا و یورو و همچنین فرار سرمایه، مقامات روسیه بهار گذشته محدودیتهای ارزی را اعمال کردند و در حال بررسی راههایی برای دور زدن تحریمها از جمله دلارزدایی از تجارت بینالمللی و کار بر روی سوئیفت هستند.
مسکو همچنین اقداماتی را برای قانونی کردن پرداختهای رمزنگاری فرامرزی انجام داده است. در ماه نوامبر، پوتین خود خواستار تسویه حساب های بین المللی بر اساس بلاک چین و ارزهای دیجیتال شد. در اواسط ماه مه سال جاری، آناتولی آکساکوف، رئیس کمیته بازار مالی پارلمانی، فاش کرد که قانونگذاران روسی در حال آماده شدن برای تصویب چهار لایحه مربوط به ارزهای دیجیتال تا پایان جولای هستند.
۲۲۳۲۲۷
این مطلب بدون برچسب می باشد.
مدیرعامل بانک صادرات ایران در جمع سهامداران با ارایه گزارشی از شاخصهای عملکردی بانک در سال مالی ۱۴۰۳، نتایج درخشان و بیسابقه جهش بلند شش شاخص «افزایش سرمایه»، «سرمایه نظارتی»، «نسبت کفایت سرمایه»، «دارایی»، «سود خالص» و «وصول مطالبات» در کنار سایر نتایج مثبت صورتهای مالی در دو سال گذشته را مورد اشاره قرار داد و بر تداوم مسیر اصلاح ساختار و بهرهگیری از تغییرات مدل کسب وکار بانک در سال ۱۴۰۴ نیز تأکید کرد.
سود نقدی سهام «وبصادر» از ۵ مرداد واریز میشودواریز سود سهام بانک صادرات ایران برای سهامداران حقیقی و حقوقی از پنجم مردادماه آغاز میشود.
بانک ملت برای دور جدید فروش محصولات شرکت ایران خودرو، خدمت حساب وکالتی را به متقاضیان ارائه می کند
بانک صادرات ایران به مدت 19 روز از شنبه 4 مردادماه سال جاری پرداخت ارز به زائرین اربعین را از سه طریق سامانههای «سپینو»، «شمس» و شعب منتخب خود آغاز خواهد کرد
دیدگاه بسته شده است.