برنامه اکرانهای ویژه پنجمین روز برگزاری پنجاه و دومین دوره جشنواره بینالمللی فیلم رشد منتشر شد. بر این اساس روز جمعه یازدهم آذرماه از ساعت ۹ صبح پویانمایی پسر دلفینی اکران خواهد شد. پویانمایی بلند «پسر دلفینی» داستان نوزادی را روایت میکند که در جریان سقوط یک هواپیما به دریا میافتد و یک دلفین (سفید) و مادرش […]
برنامه اکرانهای ویژه پنجمین روز برگزاری پنجاه و دومین دوره جشنواره بینالمللی فیلم رشد منتشر شد. بر این اساس روز جمعه یازدهم آذرماه از ساعت ۹ صبح پویانمایی پسر دلفینی اکران خواهد شد. پویانمایی بلند «پسر دلفینی» داستان نوزادی را روایت میکند که در جریان سقوط یک هواپیما به دریا میافتد و یک دلفین (سفید) و مادرش (نانا) از وی مراقبت میکنند. پسر دلفینی پس از بزرگ شدن در پی پیدا کردن مادرش با حوادث مختلفی درگیر میشود.
همچنین نمایش پویانمایی «لوپتو»، نخستین محصول سینمایی مرکز انیمیشن سازمان سینمایی سوره نیز از ساعت ۹ صبح آغاز خواهد شد. این فیلم توسط گروهی از جوانان هنرمند کرمانی در استودیوی فراسوی ابعاد تولید شده است. شادیآفرینی برای کودکان و خانوادههای ایرانی، با شعار «شادی ساختنی است» اهداف ساخت این پویانمایی عنوان شده است. این انیمیشن سینمایی موزیکال روایتگر داستان پدر علی است که در کارگاه لوپتو، با یاد دادن ساخت اسباببازی به بیمارانش، آنها را درمان میکند. کارگاه اسباببازیهای خلاقانه لوپتو که بین کودکان ایرانی محبوبیت زیادی دارد با خرابکاری یک ناشناس تعطیل میشود. علی تلاش میکند پدرش را که ناامید شده است از این مخمصه نجات دهد و در این مسیر اتفاقات داستان، شکل میگیرد.
فیلم «برمیگردم» ساخته مرتضی آتشزمزم نیز از ساعت ۱۸ با حضور کارگردان و بازیگران فیلم به روی پرده خواهد رفت. این فیلم از فیلمهای برگزیدهشده در بخش مسابقه بینالملل این دوره جشنواره فیلم رشد است و داستان دختربچهای به نام فرشته را روایت میکند. پدر فرشته از پزشکانی است که جانش را برای نجات بیماران مبتلا به کرونا از دست داده است. مادر او نیز پرستار است و اکنون قصد دارد به کار خود ادامه دهد. فرشته نگران از دست دادن مادر خود است.
اکرانهای جشنواره بینالمللی فیلم رشد در مجتمع فرهنگی سینما فلسطین با شعار «خانوادگی فیلم ببینید» برقرار خواهد بود و حضور برای عموم مخاطبین آزاد است. جشنواره فیلم رشد از هفتم آذرماه آغاز به کار کرده و قرار است تا سیزدهم آذرماه ادامه داشته باشد.
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.