به گزارش خبرگزاری ماجرانیوز، انیمیشن سینمایی «لوپتو» به کارگردانی عباس عسگری و انیمیشن کوتاه «بیا آشتی کنیم» به کارگردانی عبدالله علیمراد از آثار مرکز انیمیشن سوره در بخش رقابتی جشنواره بینالمللی فیلم کودکان احمدآباد که در کشور هند برگزار میشود، به نمایش درمی آیند. چهارمین دوره این جشنواره که از ۲۴ تا ۲۹ دسامبر برابر […]
به گزارش خبرگزاری ماجرانیوز، انیمیشن سینمایی «لوپتو» به کارگردانی عباس عسگری و انیمیشن کوتاه «بیا آشتی کنیم» به کارگردانی عبدالله علیمراد از آثار مرکز انیمیشن سوره در بخش رقابتی جشنواره بینالمللی فیلم کودکان احمدآباد که در کشور هند برگزار میشود، به نمایش درمی آیند.
چهارمین دوره این جشنواره که از ۲۴ تا ۲۹ دسامبر برابر با ۳ تا ۸ دی برگزار میشود، با هدف جذب مخاطب بیشتر برای سینمای کودک در سراسر جهان شکل گرفته است و میزبان رقابت بین بچههای دانشآموز برای ساخت فیلم است و به آنها بستری میدهد تا کار و مهارتهای خود را به عنوان فیلمساز به نمایش بگذارند.
«لوپتو» که هم اکنون در سینماهای سراسر کشور در حال اکران است؛ با تکنیک سه بعدی و برگرفته از قصه و فضایی کاملا ایرانی، در استودیوی فراسوی ابعاد توسط هنرمندان جوان کرمانی تولید شده است.
انیمیشن عروسکی «بیا آشتی کنیم» نیز اثری بدون کلام و با زبان بینالمللی است که با مقیاسی کوچکتر از واقعیت در نسبت یک به ده ساخته شده است. در این مجموعه، شخصیتها از جنس خمیری هستند و قصه آن درباره دو شخصیت است که همسایه یکدیگر هستند و به تناسب داستان، تحولی میان آنها اتفاق میافتد.
پخش بین الملل این دو انیمیشن برعهده مرکز بینالملل سازمان سینمایی سوره است.
۵۵۲۴۵
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.